(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
краще про правду скажемо ми тобі зараз аніж щоразу будеш здогадуватись і засмучуватися
-
Ккомбо)
-
Спойлер: один колега - китаєць, інший- індієць
-
Баги не треба душити якнайшвидше.
-
Міняти треба але за інших причин. Є компанії де такого менше гівна, є де більше
-
На таке я завжди кажу "не помиляється той хто нічого не робить". [18 років корпоративного стажу. Never again]
-
Оце скоріш за все
-
Drunk Scottish football fans rescue 40 kids from a burning orphanage
-
Насправді я дуже знервувала, що мене звинувачують, і не змогла норм описати ситуацію
-
www.der-postillon.com/2024/06/schottische-fans.html
-
У вас Геррит что-ли какой-то?
-
или просто по канадски кивает
-
Ха-ха-ха, на цей рахунок своя історія, якщо коротко то нема хісторі
-
Гіт хісторі ще ніхто не відміняв 🙃
-
Саме так, чувак замержив свій код в гілку, де був мій, не протестив,і кричав, що це я винувата
-
Причому начальник теж програміст, але на чомусь низькорівневому. Він навіть розуміє, коли я щось пояснюю
-
А ще коли ти знайдеш їх пройоби можуть їх швиденько виправляти з здивованим виглядом, а твій якийсь незначний озвучити на всю команду, наприклад. І тоді в команді складеться враження що ти бокопор)
-
Чи були ще кейси, що з Канади не пустили по u4u, хто знає? У нас ПР немає, але по наших обставинах буде явно видно, що ми в Канаді зможемо жити норм, як і жили до цього 2 роки.
-
Так до корпоративного стилю треба адаптуватись, проходив правда не в айті)
-
Нє, та і взагалі іноді справа не в хісторі а в тому що в якомусь ізі тікеті можуть тегнути і типу: Якщо треба допомога з цим, дай знати. Там тікет бляха на 15 хвилин, це прикол?) Хоча так спілкуємось дуже дружньо
23 Jan 2023, 01:02
535499/639852
42 minutes ago