(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ого
-
Це дуже нагадує компанію де я працюю. задачі обговорюють усно, а через пів року року забувають, що обговорили і обговорюють знову уже після імплементування, щоб вирішити чи дійсно те закодили, що мали. Я QA, то в нас бардак повний. І пропозиції як покращити нікому не цікаві, вони так 20 років робили і їм ок так далі робити. Придумали навіть свою власну градацію для severity і рівні тестування теж свої придумали і вчать цим видуманим речам коопів, і не лиш цим😅як в девів не знаю, але з того, що бачила то здається таке ж. Я думала це я на таку компанію потрапила просто, але бачу є ще ʼщасливчикиʼ
-
Значить як скрипт написати щоб цсвешку генерував і в SQL базу інсерти робив - так напиши, а як за ліцензію платити - we need to present some sort of benefit to the team. Життя біль :(
-
А тур візу хоч не анулювали?
-
Причина у withdrawal формі стоїть «недостатньо документів на вʼїзд»
-
Ні, візу ніхто не чіпав. Це зазвичай, якщо грубе порушення чи misrepresantation. У мене це перший раз в житті таке, і honest mistake.
-
А нашо ти постиш анти іпсо в публічному канадському просторі?
-
Я б тоді навіть не витрачав свій і друга час
-
Я дивився інші гуманітарні паролі, то там чітко написано що «діє правило safe third country residence», але у описі u4u чогось не вказали.
-
Ну от як так, під всі умови програми підходите, а не пускають.
-
Хоч і працюю я в них 10 годин на тиждень 😂
-
Ось так наш ІТ guy оновив мені ліцензію на Rider за 11 хв 😕
-
“Canada is a first world country, that is safe and has plenty of job opportunities” — слова CBP офіцера мені not on record.