(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а, ок)
-
Дякую що переживаєш за мене
-
-ла. Мама розказувала
-
То добре коли за тулзи не треба битися і доводити що воно тобі потрібне, в мене інша історія, багато мануальної дрочі на роботі, а я її не люблю, я люблю всякі рутін штуки автоматизувати. Ось як покажеш що написав, і такий - гайз, я тут засейвив пів дня мануальної роботи, ось скрипт, роби клац клац і магія в дії. Так то подобається, а як кажеш що ліцензія всьо, тріал майже закінчився, треба оновити - так носом крутять :) кажуть, юзай комьюніті версію :( теж саме с баш скріптами, написав пачку - сиди тіки опції вибирай що ти хочеш робити. Добре то що хоч на баш нічого не треба, а то так само б було, 100%
-
Мене більше ніж кіт, бентажить що ти робив(ла) у ванні з мамою?
-
Перший день в Чикаго і вже хоче сплигнути? Як я його розумію...
-
Наслухались про соціалізм і думають що все добре 🫠
-
Здається CBP на це начхать було вчора :)
-
Так ПР не дає постійне місце проживання, в Канаді спробуй вижити 🫠
-
Або через шлюб
-
Всцик
-
Sounds sketchy :)
-
🇺🇦Добрго дня!! Робимо виїзд за кордон для чоловіків !!!!! -Легально -Ніяких полей та тиси -Офіційне оформлення всіх документів -Підтвердження від воєнкомату -Ціни низькі Звертайтесь в особисті повідомлення
-
Їх логіка повністю зрозуміла, від війни готові рятувати, а від життя в Канаді/Польщі/Іспанії не мають🤷🏼♀️ Добре, що в Європі начебто можна було країну змінювати, і те там не все straightforward було. Шкода, ну все ще є грінка та віза від роботодавця.
-
Так ми всі в Канаді😄
-
Тільки України до Румунії, Польщі.
-
Жиза.
-
З Канади до США виїзд робите?
-
@sdwvit тут людей на гроші кидають
-
Ну детачд нові в Манітобі десь 600