(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А ведрофобия?
-
Я не знаю першу частину вашої розмови і що там було по волоссям в інтимних частинах
-
Я конкретно про сферу обслуговування. Через офіси не йде такий потік людей (а якщо йде, то варто задуматися)
-
ну ми всі по факту з людьми працюємо, якщо ти звичайно не хіккан программіст на удаленке з вічно виключеною камерою на мітингах
-
@kkmalyi этот парень Джентельмен!
-
In their phone call, the woman testified, Carruthers told her there was no one on staff who would be comfortable providing services to "someone like you." Carruthers denied using that phrase or misgendering A.B., but said he didn't have a staff member who could provide "male waxing services." Бизнес должен иметь право не оказывать услуги, если не хочет.
-
Розкішницю тут Костянтин якось назвав, я з тих пір інакше не зову 😂
-
Ам нот гей бит 20 доллар іс 20 доллар
-
О, розкішниця. А для яєць є назва?
-
Я б не відмовила, він же також гроші заплате
-
Тоді взагалі в чому питання? Ніхто ж не прийшов на ваксування розкішниці та не дістав яйця
-
Что и видно по Канаде :)
-
Да, можно. Иначе это не бизнес, а обязаловка. И такой бизнес вести не будут.
-
Чого не має, це ж бізінес, не хочу комусь щось робити не буду. Але репутація вже буде підпорчена в деяких випадках
-
Не має, для бізнесу всі клієнти мають бути однакові якщо їм можна виконувати процедуру. Чи якщо офіціанту не сподобається, що ви прийшли в ресторан без сумки луї вітон, то можна відмовити вам в обслуговуванні? Ноги у всіх однакові і різниці між депіляцією немає. Як я казала, питання можуть лише бути якщо вони називають депіляцію інтимних зон «чоловічою» та «жіночою», то тут назвали б просто назви зон і клієнти орієнтувались би вже на тому, які в них зони є, а не як вони себе ідентифікують
-
Добре що не Жозефіна
-
Щось згадався старий відос з Саакашвілі. Зробіть хтось діпфейк, друг просить 😳
-
Так а що за правила можна придумати щоб не обслуговувати трансів?
-
Эдж кейс, говоришь что у тебя female депиляция
-
Є перелік груп в канаді
23 Jan 2023, 01:02
535808/643921
4 minutes ago