(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Звучить як теорія змов від реднеків)
-
❗️У Канаді виявили невідому хворобу, але місцева влада забороняє її досліджувати, — The Guardian Вчені виявили нове неврологічне захворювання з симптомами, такими як надмірне слиновиділення та галюцинації, при яких комахи повзають по тілу. Перші випадки з'явилися у 2021 році, але зараз їх вже кілька сотень. Причини захворювання невідомі, а дослідження припиняються владою без пояснень 🤔 Жесть ✙
-
ти галюцинуєш? яка втрата свідомості? який клікбейт? ти в змозі відповісти на питання?
-
ще раз, там хтось написав про втрату свідомості? я просто не можу зрозуміти до чого твоє повідомлення про це?
-
круто, а десь були слова про втрату свідомості?
-
Ти прочитай уважно, смердом тут виступав адмін групи який в тебе ввічливо запитав по дєлу, а ти відповідаєш як бидло. І не пиши мені в лічку ще й з такими питаннями «чого я так розмовляю» будеш в своєму дворі таке питати у пацанів.
-
ось 2 статті на цю тему www.theguardian.com/world/article/2024/jun/03/canada-email-leak-new-brunswick-mystery-illness www.theguardian.com/world/article/2024/jun/21/second-canadian-scientist-alleges-brain-illness-investigation-was-shut-down
-
ну це Україна погана
-
ой а моєму сину в 6 років ніж до пуза приставили