(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вдруг тот самый окажется)
-
Ребенка?
-
Я б запросив свої стікери безкоштовно 🤷♂ точніше очікував би, шо самі це запропонують Якщо не запропонували - та й гаразд, 5 хвилин і зробив добро
-
Привіт хто читає, я не з ІТ, але довелось в одному магазині налаштувати принтер для сттікерів (мені потрібен був той стікер, і вони запропонували мені подивитись до принтера), в них за замовчуванням був вибраний принтер зі старою назвою і він не друкував, я просто його видалив і додав його заново і все запрацювало, зайняло 5 хв. Скільки б ви виставили за таку роботу ?
-
Міст експрес
-
Та ні, то стікер був на посилку
-
Просто цікаво
-
Боже як в мене горить з цього середньовічного тупізма. І ладно ще в юса, як то кажуть бачили очі куди їдеш. Але ж в Канаді метрична офішл, Карл! Які сука скверфіти і паунди!!!
-
Хочу розказати про свій кейс. Мене звати Назар. П'ять років тому я закінчив коледж за спеціальністю "Комп'ютерні науки". На жаль, я не працював за спеціальністю, про що тепер жалію. Нещодавно я закінчив курси з QA Manual. Зараз працюю на волонтерському проєкті, де тестую бекенд, а також активно вивчаю Python. Мій рівень англійської — B1. Як ви оцінюєте мої шанси знайти роботу?
-
Проблема в тому, що при перенасиченості ринку умовними індійцями з роками досвіду, корявою але рідною англійською, диким бажанням та різонабл здібністю себе продати, з б1 англійською конкурувати з ними буде неможливо
-
В чому проблема в мові