(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Боже як в мене горить з цього середньовічного тупізма. І ладно ще в юса, як то кажуть бачили очі куди їдеш. Але ж в Канаді метрична офішл, Карл! Які сука скверфіти і паунди!!!
-
Хочу розказати про свій кейс. Мене звати Назар. П'ять років тому я закінчив коледж за спеціальністю "Комп'ютерні науки". На жаль, я не працював за спеціальністю, про що тепер жалію. Нещодавно я закінчив курси з QA Manual. Зараз працюю на волонтерському проєкті, де тестую бекенд, а також активно вивчаю Python. Мій рівень англійської — B1. Як ви оцінюєте мої шанси знайти роботу?
-
Проблема в тому, що при перенасиченості ринку умовними індійцями з роками досвіду, корявою але рідною англійською, диким бажанням та різонабл здібністю себе продати, з б1 англійською конкурувати з ними буде неможливо
-
В чому проблема в мові
-
На жаль, близькі до нулю. Не нульові, тому що шанс завжди є, але буде дуже складно, особливо з B1 англійською. Можливо, хтось підкаже точніше, мені здається, шо може якийсь internship пошукати чи шось таке, можливо в напрямку пайтон розробки. Manual qa з досвідом кілька місяців волонтерства з б1 мовою в Канаді - це емм, майже з області фантастики
-
Ще володію плеврайтом можу автоматизувати не складні кейси до речі знайома зі мною проходила курс то вже знайшла роботу правда в неї англійська с1
-
Ще проблема що напрямок QA особливо Manual він вимираючий.
-
Мені здавалось Internship це тільки для тих хто навчається в універі?
-
умовно не пару місяців а 6 - 9 - 12 місяців наприклад . Придумати легенду і проект, на ютубі я думаю якусь історію можна знайти
-
В мене знайома рекрутер каже що мій шанс це якщо тебе хтось за рефере Вот і ходжу по всяких айті зустрічах знайомлюся може пощастить адже знайомства в канаді велика сила
-
ну і в цілому ніхто не заважає тобі трохи накрутити досвід щоб підвищити шанси?
-
Нє ну серйозно, 6 9/16 , америкоси прям всі уявляють в голові цю цифру в реальності?
-
це дуже круто, у будь якому разі чим більше в тебе хард скілів тим вище шанс знайти роботу, але загалом тенденція не втішна. Якщо повезе буде супер. так якщо ти знаєш плейрайт і пайтон може є сенс себе позиціонувати як автомейшн?
-
Вчора якраз дивились малому тапки, канадський бренд з слонаном праудлі канедіан і з size chart де отаке
-
Так, розміри інструментів у них тут є обох видів, ще й вишенькою на торті буде те що якщо взяти два набори ключів то вони не всі будуть співпадати в обох версіях, це ващє топчик. Шоу інтуіція - вгадай якого формату перед тобою гайка - під інчі чи під мм