(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Это другое
-
Ще з barefoot є Froddo, зимою їх носить, а для дорослих - beLenka
-
Це офтоп, але рекомендую saguaro Дитина от в такому ходить, просто вогонь І розміри людські :-) www.saguaro.com/products/kid-fast-1?variant=44363513790684
-
Не знаю ( брали MEC, був дуже теплий, хоч в снігу спи, але - як космонавт 😃 зараз підріс, носимо нормальні snow pants та парку також з MEC
-
Дякую, як раз хотіти бейрфут спробувати! раз вже про це - а з зимових костюмів шось тепле і тоненьке шоб був не як космонавт?
-
а ще в чеках волмарта дата по-американськи написана. теж бісить
-
Можна для тупих - шо у нас по осі у ?
-
-
Бо коли ви рухаєтесь і маєте фізичну активність, особливо - навантаження, то ваш організм працює по іншому і мозок отримає дозу натурального ендорфіну чи чогось там такого. Я не знаю всіх деталей, але, по-перше, так кажуть лікарі, а по-друге це дуже легко перевіряється самостійно. Зазвичай люди які мають роботу пов'язану з фізичною активністю набагато щасливі і психологічно здоровіші, а офісні рослини як ми з вами мають депресуху, головні болі і іншу дичину.
-
От тобі і канадський рецепт успіху - будуй халупи по 500к, не напрягай голову, кайфуй собі на свіжому повітрі і отримуй ендорфіни. Dream life.