(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це добра книга взагалі, рекомендую хто не читав
-
Можна для тупих - шо у нас по осі у ?
-
Працювати руками психологічно легше, а якщо ще й платять дрбре...
-
Як може бути психологічно легше вставати в 5 ранку і фігачить на будівництво в сніг, жару, дощ?
-
100% на такій праці здоров'я летить швидко
-
Ні він не руками, то бізнес його був
-
Зато не литкод
-
Звичайно на констракшені моде бути всяке, але загалом фізична активність - плюс, що люди забквають, матеріальний результат роботи. Як юи ми не хотіли але наш мозок сприймає якийсь матеріальний видимий результат набагато краще ніж еож чи тиску в жирі.
-
Банальна прогулянка на свіжому повітрі - це вже буст.
-
Бо коли ви рухаєтесь і маєте фізичну активність, особливо - навантаження, то ваш організм працює по іншому і мозок отримає дозу натурального ендорфіну чи чогось там такого. Я не знаю всіх деталей, але, по-перше, так кажуть лікарі, а по-друге це дуже легко перевіряється самостійно. Зазвичай люди які мають роботу пов'язану з фізичною активністю набагато щасливі і психологічно здоровіші, а офісні рослини як ми з вами мають депресуху, головні болі і іншу дичину.
-
Плюс мозок відносно розвантажений.
-
От тобі і канадський рецепт успіху - будуй халупи по 500к, не напрягай голову, кайфуй собі на свіжому повітрі і отримуй ендорфіни. Dream life.
-
youtu.be/y6feyfiUop0 Прикольний відос по електричкам😃
-
А взагалі щоб було легко психологічно треба займатись тим чим подобається. Якщо людина кайфує від роботи з деревом то сидіти за компом їй буде напряжно
-
Я працював фізично і зараз працюю не фізично, може комусь і легше психологічно але не мені. Щоб робота за комп'ютером не грузила голову є прості правила (робити перерви, гуляти на свіжому повітрі) і вправи. Айтішники в своєму пузирю трохи вже відірвались від реальності як в плані зайобаності так і в плані зарплат. Імхо.
-
Наскільки сильно існує підтекст
-
Ну правильно, якщо припинити бомбардування мирних міст то.....
-
Имеется в виду, что разные культуры имеют разные способы общения. Одни общаются явно (низкоконтекстная культура), другие общаются неявно (высококонтекстная культура).
-
Привіт. Хтось забирав паспорт в США який був виготовлений до прийняття закону, віддають без військового квитка?
-
Украина - среднеконтекстная культура с хорошим уклоном в высококонтекстность
23 Jan 2023, 01:02
536566/643489
about a minute ago