Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 377.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    Я думаю вартує продовжити навчання паралельно з роботою: - освіта знадобиться для будь-якої еміграції (аргументом можна нехтувати якщо у вас паспорт ЄС); - для перших років роботи (та й в подальшому) звісно вистачатиме практичних навичок викоримтання мов програмування та інших інструментів, але база яку можна отримати в університеті дасть змогу зрозуміти як все працює під капотом - від віртуальної машини Java, формату запису даних на носії які викорстивують БД, типи мережевих протоколів. В якийсь момент кар'єри наступить момент коли щось буде не працювати чи працювати погано, і тоді ви або зможете вирішити це копнувше глибше абстракцій мови програмування (чи інших інструментів) та вирішити цю проблему, або це хтось зробить за вас 🙂 p.s. я сам універ прогулював, надаючи перевагу роботі, про що зараз шкодую, жебракуючи знання про крихтам в інтернеті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    Приведу приклад дотичний до фронтенду: Типу можна по курсам вивчити реакт, vue, купу бібліотек до нього . А можна витратити цей час на те щоб розібратись як влаштовані модуля браузера та написати свою симпліфіковану версію. Що буде корісніше для першої роботи? Певно що перше дасть більше шансів влаштуватись на проект. Та що буде через 2-3 роки, коли ви вийдете на плато по навичакам свого стеку? Розширяти його за рахунок інших іструментів чи копнути глибше в те як вони влаштовані під капотом? Певно що останнє дасть більше профіту, та наскільки це буде легко зробити без наставників, котрі доступні зараз в універі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t337882617T Offline
    t337882617T Offline
    ⁣⁣⁣Ihor⁣⁣⁣ 🇺🇦✙🍉
    wrote on last edited by
    цікаво, чи довідка про несудимість входить в той пункт "засвідчення документів"
    1 Reply Last reply
    0
  • t419518041T Offline
    t419518041T Offline
    Evgeniia
    wrote on last edited by
    Привіт, може хто подавався вже по програмі пр для українців. Треба додавати анкети по чоловіку, навіть якщо він не їде в Канаду. А от фото, свідоцтво про народження і т п по ньому теж треба?
    1 Reply Last reply
    0
  • t217669277T Offline
    t217669277T Offline
    Mykola Buhai
    wrote on last edited by
    Универ для девов не обязателен. Все есть онлайн. Любой топик бесплатно или за деньги можно найти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t217669277T Offline
    t217669277T Offline
    Mykola Buhai
    wrote on last edited by
    Устроиться на первую работу выучив базы + реакт и затем работая углублять знания на работе + дома.
    1 Reply Last reply
    0
  • t375080835T Offline
    t375080835T Offline
    Dan Kurta
    wrote on last edited by
    Я в клауд нетворкінгу, все так само будні будемо :D
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Скоро заработаете
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    YouTube, після того, як забанив усі адблокери, відключив людям Premium, куплений через VPN, і включив три преролли, які не можна пропустити: «А чому у нас досі немає реклами в коментарях?» @wallstreetukr
    1 Reply Last reply
    0
  • t5416030213T Offline
    t5416030213T Offline
    Pacman Pink
    wrote on last edited by
    жиза
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    G-2
    wrote on last edited by
    Фото для картки наскільки я розумію. Якщо йому картку не роблять то навіщо його фото
    1 Reply Last reply
    0
  • t419518041T Offline
    t419518041T Offline
    Evgeniia
    wrote on last edited by
    Ви подавались по цій програмі? Я теж не знаю навіщо, але пишуть що навіть запит на медицину приходить, якщо він не подається
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    G-2
    wrote on last edited by
    www.ddinstagram.com/reel/C7vd9R2ORGI/?igsh=MWc3ejV1djV5N2dsOQ==
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    G-2
    wrote on last edited by
    Не знаю тоді. Я мамі тільки робила, тільки її документи відправляла. Можна пошукати в YouTube по вашій справі. Дивно що вони питають документи такі якщо людина не подається на еміграцію. Я думаю що це помилка
    1 Reply Last reply
    0
  • t299171280T Offline
    t299171280T Offline
    Ihor Chaban
    wrote on last edited by
    Підкажіть хто шарив гугл диск (Google One) на сім'ю Людина мала план на 200 гб Я додав її в сім'ю (2 тб), відповідно їй треба повернутись на фрі план щоб юзати шаредне місце від сім'ї а не платити самій Але гугл не дає повернутися на фрі план бо у неї зайнято більше ніж 15 гб які включені в фрі план Як зробити щоб юзалось шаредне місце сім'ї замість власного платного плану? Чи просто не платити за ренювал і тоді воно автоматично перекине на фрі план і почне юзати сім'ю?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serj
    wrote on last edited by
    Жесть. Сочуствую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t361610246T Offline
    t361610246T Offline
    Nikolay Vasilchenko
    wrote on last edited by
    Всем привет! Подскажите пожалуйста флоу по получению водительского удостоверения в Торонто, при условии что у человека есть а) украинские права с 5+ лет опыта б) турецкие права с 2 годами опыта Какие лучше использовать, нужно ли какое-то подтверждение от консульства для подтверждения опыта или driver record? Заранее спасибо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t193805656T Offline
    t193805656T Offline
    Kos Malyi
    wrote on last edited by
    www.ontario.ca/page/exchange-out-province-drivers-licence
    1 Reply Last reply
    0
  • t346268378T Offline
    t346268378T Offline
    potihoygrusti
    wrote on last edited by
    Привіт, не знаю які бенефіти дадуть турецькі. Але з укр правами ти ідеш здавати g1 (вони будуть трохи дешевше ніж тим у кого їх нема) і одразу отримаєш одну можливість без очікування здати на g full. Якщо не здаси то можеш одразу здавати g2 теж без очікування, і знову на g full нескінченно спроб. Укр досвід дає тобі можливість в перший раз оминути здавання g2 і загалом викреслює очікування оскільки між грейдами загалом має проходити щось близько року.
    1 Reply Last reply
    0
  • t346268378T Offline
    t346268378T Offline
    potihoygrusti
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.