(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я в кс до глобала дошёл. Даже мини тима была. Но потом понял что это просто выкачка времени. Каждый матч почти одно и то же. В одиночных есть история
-
Я с удовольствием снова оформляю контракт на год 😁
-
Це теж ванкувер Ппц Влітку були нижчі
-
Точно знаю успішний кесйс подачі без сертифікацій(у бс) але по старій системі. Дуже сподіваюсь що все пройде нормально, і не треба буде ще один раунд заходити уже в новому розбиратись
-
noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=FjDrOrRSvpsVio22ZFu7ip8ojR6mo8YAIUXipKgwV60%3D Та от, Licensing by a provincial or territorial association of professional engineers is required to approve engineering drawings and reports and to practise as a Professional Engineer (P.Eng.).
-
Але якщо ви без неї подавалися, да і походу багато інших, то це вже таке
-
Ну от у девопсів і сре це 21231, але то інженер, а як написали в рулсах для цього року - потребує ліцензію 😄
-
Так там же важливо не як називаєшся, а щоб робочі обов’язки метчились на опис ролі. Ну і там для цього ноку був список прикладу назв вакансій для орієнтиру хто підходить
-
Та от я теж дивлюся, як можно пройти сертифікацію на девопса чи сре, якщо цьому не вчать в універах, та і на сайтах всіх цих проф інженерів якась фігня написана) Дякую)
-
У мене по старій методичці 2173 вказував. Номінацію отримав, на ПР подався, поки що все ок, але чекаю ще результати