(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, цікавить саме performance при реінвестування. Все інше в єкселі, але це сильно складніше порахувати екселем
-
Ну морда лиця була нова, мотивація в людей - така як завжди: по попередні були погані то цей новий може буде норм. Як власне (по суті то) було з... Кучмою, Ющем, Яником (!!!) і Порохом. Все що потрібно олігархату це підсунути нову морду з гарною рекламою, і далі можна стригти лисих дурнів.
-
За моєю логікою немає нічого глибокого чи складного, це поросто констатація факту як у нас все було за всі роки незалежності і як це призвело до триндеця який ми зараз маємо. При чому тут хуйло я не розумію, розбиратись в деталях чому в дірі вуличного туалету тхне лайном я не буду.
-
Якщо цесно, інколи мені здається, що сталіну таки вдалось зламати Український народ голодомором і репресіями. Люди були настільки втомлені, зашугані і винищені зсередини після 70 років совка з голодомором, репресіями, 2-ю світовою і т.д. що після 91-го просто не було критичної маси людей щоб реально країна почала рухатись куди треба, і до 2022 ця критична маса так і не набралась.
-
Встановили що його нема
-
Краще нічо не робити і нити. Бачу ти ніхуйово пораєшся з цим