(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Який з мене пм 😂 в недавньому минулому principal dev, тепер гордо іменуюсь software architect 🙈 В командах девів у нас кожен виконує роль scrum master proxy по черзі, тому й робив ретро борди)
-
Ааа Імплементуйте ci/cd :-) канбан чудово підходить, значно менше головняка з релізами, можна швидше викатувати шось маленьке і тд Але це потребує досить кардинальної зміни парадигми, і команди мають стати емм, well, leaner and more 'agile' huh
-
інкремент ревью кожні 2 тижня (бо релізи теж кожні 2 тижні залишили)
-
Service delivery ще потрібен? Це як спрінт ревью типу
-
В саузпарку серіі про трансгендерів дітей і різні параші) Friendly reminder, there are more than two genders
-
Та у нас теж хромає ( технічно все норм, хоча девопси ті ще калеки, один контрактник грамотний тільки є Хромає через надмірний бандлінг з боку qa в першу чергу та не ідеальні процеси в них Зараз у нас від 1 прод деплою на 2 дні до десь 4 на день, цілимось хоча б на 10 на день
-
я в курсі. Нажаль CI/CD все ще хромає. Через пень колоду релізімось, хоча девопсів человік 10 маємо
-
Причому всі, шо деви, шо qa, шо продакт, інші процеси
-
Слава джава скрипту 🫶🏻
-
Універ дає дуже аккедемічні навички які далекі від практики. Особливо це стосується фронтенту який розвивается дуже швидко, і за 5 років все втрачає актуальність
-
Шо там?
-
Універ дає базу. З якою вже не проблема навішувати що завгодно нове хоч кожен рік. Я кажу про гарний університет, мій син зараз навчається в такому. Шалені гроші, але ніякого порівняння ні з кпі, ні з сумськім політехнічним (хрещуся), у яких я мав змогу навчатися свого часу.
-
Наче не в срачівні) то якось не дуже зрозуміло