(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
тоді він або не мід, або isnt a good fit for the team ) мені трохи важко зрозуміти, які стосунки у вас у команді, тому що у нас зовсім не так ) Якщо є конфлікт думок, його треба перетворювати в конструктивний діалог та приходити до спільного знаменника - наприклад, це абсолютно нормальна ситуація, коли сіньйор чи тім лід чи принципал ставить 2 пойнти, а потім мідл вказує на потенційну складність, і сіньйор погоджується, шо він її упустив З іншого боку, якщо б у мене в команді був мідл, який постійно наполягав би скажімо на 3 на таски, які очевидно 1 - я б влаштував пару сесій коли зробив би цей тікет прямо під час рефайнмента - звісно, ввічливо та чемно, але це теж менторинг... of sorts :-P
-
та шо ж таке, знову пойнти = час 🙈😂 А менеджер у того мідла є? Хто його безпосередній керівник?
-
Головне питання - це хто ви у цій схемі? 😁
-
Можна просто подивитись, які є варіанти - боротись, персонально і через пма хра та бог зна кого ще - конструктивно або ні - забити і чіліти як інші, there's never enough time for games/books/tvshows anyway - погоджуватись з вищою складністю і витрачати вільний час на learning, self improvement, tech debt, можливо, якісь ініціативи, потенційно цікаві для компанії - шукати нову роботу з більш адекватною командою Я так і не зрозумів, ви хто?) дев? Якщо дев, чому ви взагалі взаємодієте з замовником?
-
Я була Lead проекту і навіть якийсь час Lead Node.js направлення в компаніі до декрету (2016-2021 рік) Потім я в 2021 пішла в декрет на 7 місяців, звісно лідство передали іншому. Я повернулася (замовник мене чекав бо ми норм працюєм з ним) получилася неловка сттуація коли на проекті є і лід, і бивший лід, причому я бачу що не так і починаю критикувати (не при всіх) ПМи щоб не було борьби за власть придумали назвати мене архітектором, того ліда залишити лідом Потім з пяти людей нас осталося троє. Це було якось тупо мати троє людей з яких один архітектор, один лід і один мідл. Обьявили що отміняєм всі лички, тепер ви просто команда. Так і получилося що нема лідів, нема архітекторів, просто команда. Хто що вміє той то і робить
-
Так туь писали, я ще не перевіряв