(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт, шукаю роботу в місцевій ІТ компанії. Знаходжусь в Оттаві. Я JavaScript, Java розробник. Буду вдячний за інформацію!
-
———— От припустимо залишилося 10 задач по 5 поінтів (тобто 50 поінтів до релізу) і припустимо команда робить 50 поінтів в спринт. Здається, що це означає що до реліза залишився 1 спринт. Але! Вася робить 2.5 поінта в день, Петро 1 поінт в день, а Марина 1.5 поінта в день Якщо захворіє Вася (самий продуктивний) то Петро та Марина будуть ті 50 поінтів робити 20 робочих днів (ще два спринта). А якщо захворіє Петро - то Вася з Мариною зроблять за 12 робочих днів Різниця 8 робочих днів в залежності від того, хто конкретно може захворіти. Ну короче завжди треба докидувати +1 спринт щоб точно не помилитися
-
Холівар більше між девелоперами і менеджерами я б сказав.. девопси майже в одній лодці з розробниками🙃
-
От знайшла про XP “Developers estimate how long the stories might take to implement. Each story will get a 1, 2 or 3 week estimate in "ideal development time". This ideal development time is how long it would take to implement the story in code if there were no distractions, no other assignments, and you knew exactly what to do. Longer than 3 weeks means you need to break the story down further”