(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хз чого всі так пруться з цього. Оригінал: www.youtube.com/watch?v=1Tu2fMXikg4
-
Та ладно вам ) talentnet.com/
-
А, май бед, не знав)) Но загалом не так щоб дуже сенсатів інформація. Ім'я , та пін від кредитки начебто не питав)
-
Це для нас персонально був, як для поважних клієнтів 😂 ще й uber gift cards роздали по 40 баксів хех робили разом з ними proof of concept "чи буде нам цікаво юзати їх opensearch"
-
Компанія))
-
в якому сенсі де? Фізично? Kitchener
-
приблизно так наприклад зараз робимо інтеграцію відразу з кількома новими VMS, у кожної з них - різні принципи, хтось нам пушить дані, у когось треба їх поллити, поллити у одних треба кожні 15 хвилин, а у інших два рази на день Всю цю мачмалу треба організувати так, шоб це однорідним, зрозумілим чином потрапило до наших ендюзерів і потім назад від них back to VMS Все це в контексті 25+- мікросервісів, де треба розділити, яка буде зона відповідальності кожного в цьому процесі і тд
-
В нас менеджер код пише та тех воркшопи проводить, бо нехір пиздіти, квадрати малювати якщо сам не знаєш як це зробити))
-
от це точно не до мене то робилось до мене, без мене, за участі девопсів, і я не хочу з тим мати нічого спільного
-
А можно питання по одній з діаграм?) А нафіга у вас впн в автоскейл групі))