(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
крючечки очень удобные чтобы наушники вешать
-
вот такой
-
www.ikea.com/ca/en/p/trotten-desk-white-s99429559/
-
зато полцены от икеи
-
от ліниві люди пішли, ага? їм даєш пшеницю, а вони хліб хочуть!
-
но если заберешь через месяц
-
единственное условие - забирать в конце июля
-
кстати, всё распродаю, чат если кому-то что-то нужно www.notion.so/99-99-e5363374d336487da2fe09bbe07861e1
-
отправлять что-то крупное можно если вы найдете как, я понятия не имею, и доставки нет потому что я без прав и машины )
-
да, спасибо
-
15 queens quay east
-
Локація?
-
[CUAET] Апдейт для тих, хто подавався на подовження/новий вп до 31 березня і чекає рішення 31 березня(останній день був) подавав на себе та дружину 2 окремі заявки на новий owp 2 дні тому прийшов апрув дружині і сьогодні мені. Обидва WP на 3 роки від дати прийняття рішення. Але чи це OWP(99.99% що так) і чи є позначка CUAET(навряд чи) дізнаюсь тільки коли прийдуть поштою(написали що десь 6 тижнів чекати) Тобто сьогодні мені апрувнули і дійсне до 26.06.2027 Від листа, що прийняли біометрію до апрува ~15 годин
-
привіт бізнес аналітикам, в стартапі де я працюю є вакансія куди можу зарефералити. опис: www.linkedin.com/jobs/view/3925148988 зверніть увагу: '3+ years of industry (healthcare or pharma) experience' - is no bullshit here, ми працюємо з біг фарма компаніями і без медичного/фармацевтичного досвіду реально важко. я не хвастаюсь, це рілі так( якщо раптом є БА з таким досвідом (особливо drug discovery/research) буду рада допомогти!