(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Локація?
-
[CUAET] Апдейт для тих, хто подавався на подовження/новий вп до 31 березня і чекає рішення 31 березня(останній день був) подавав на себе та дружину 2 окремі заявки на новий owp 2 дні тому прийшов апрув дружині і сьогодні мені. Обидва WP на 3 роки від дати прийняття рішення. Але чи це OWP(99.99% що так) і чи є позначка CUAET(навряд чи) дізнаюсь тільки коли прийдуть поштою(написали що десь 6 тижнів чекати) Тобто сьогодні мені апрувнули і дійсне до 26.06.2027 Від листа, що прийняли біометрію до апрува ~15 годин
-
привіт бізнес аналітикам, в стартапі де я працюю є вакансія куди можу зарефералити. опис: www.linkedin.com/jobs/view/3925148988 зверніть увагу: '3+ years of industry (healthcare or pharma) experience' - is no bullshit here, ми працюємо з біг фарма компаніями і без медичного/фармацевтичного досвіду реально важко. я не хвастаюсь, це рілі так( якщо раптом є БА з таким досвідом (особливо drug discovery/research) буду рада допомогти!
-
Капець яка тупість
-
И что было после прошлого такого полёта?
-
Помогло или то просто в целом благодарность?
-
Тю, а шо за прикол? Я букває виділяю щоб люди не сильно зацікавлені в деталях могли тільки головне побачити швидко, ніхто ще не пісочив
-
Везде все по разному. Это как во всем и везде.
-
🤬 В Торонто бармен підсипав відвідувачкам у напої наркотики та ґвалтував їх Бармену з Уотерлу, який підсипав наркотики у "особливі" напої відвідувачкам в барі в центрі Торонто, а також своїм знайомим, висунуто додаткове звинувачення. Відомо вже про кілька таких інцидентів, пише видання CP24. Слідчі вважають, що жертв може бути більше, і закликають усіх, хто має інформацію, зв'язатися з поліцією Торонто за телефоном 416-808-5200 або зателефонувати до відділу боротьби зі злочинністю. Наші в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат | Запропонувати новину
-
Прикольная тулза
-
textfx.withgoogle.com/
-
Подавались 31, с отметкой CUAET пришёл
-
О, у нас лейофи
-
Мене не зачепило і ще хз який масштаб