(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
І от згадаєш каку і Микита вже пише
-
Присоединяюсь к вопросу.
-
У него есть кого слушать: Ермак, Татаров - люди с прекрасной репутацией. Страна управляется справедливо, никакого телефонного права, как раньше. Законность и рациональность в принятии решений на первом месте. Коррупцию давно победили.
-
Мій друг хотів колись купити землю на природі далеко десь і приїжджати туди з палаткою, може йому показати
-
І що треба було особисто зеленському тебе слухати бо ти шариш)
-
Це ти пишеш постійно що українці це третій сорт, а ти уберменш-нетакусік
-
То есть ты не ответишь почему ты тут? Простой же вопрос.
-
Ще й 10$ платити😁
-
не впевнений, що було б краще, але точно не гірше ніж зараз, бо важко пробити дно ще глибше
-
хз з цінами на житло в умовній словаччині щось мене мало радує європейська перспектива) ну а ще вчити нову мову в кожній новій країні...
-
Готелі взагалі не постраждали. А взагалі 103 людини
-
Ну якщо ми про країни де податок на 50%
-
В європі житло дороге для роботяги, але для айтівця? Та ні
-
А дехто з колег навіть не просто купив а будує
-
А по житлу, ну місцеві роботяги собі в столиці не куплять. Айтівці всі купили
-
Ну я мову вже вивчив то мене це не парить)
-
НАБУ, яке також втратило субʼєктність після численних розслідувань
-
НАБУ прийшло з обшуками до колишнього заступника голови ОП Кирила Тимошенка у справі про ймовірний витік інформації. Самого Тимошенка також зупинили для слідчих дій — це сталося біля ресторану «Ішак» на Кловському узвозі в Києві. Нині Тимошенко працює штатним радником міністра оборони Рустема Умєрова. @babel
-
? Рейтинг кожний рік новий, то після війни він теж не «залишиться». «Дурний» хіба що тому, що критерії у них свої, ну так це by default у всіх рейтингах
-
То все іпсо
23 Jan 2023, 01:02
538505/645594
18 minutes ago