(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ок) топове так топове =) я давав фідбек по фронт енд программі, а не беку. Я сидів поруч і бачив весь шлях проходження програми і можу сказати що: - частина програми і завдань побудована в стилі "крок 1 -- намалюйте 2 овали, крок 2 домалюйте решту від сови" - частина прикладів неробоча - частина ассайнментів потребує хаки щоб валідувало (це прям на форумі курсу обговорювали) - пір ревю процес взагалі сміх, але це скоріше до учасників а не програми питання. такі косяки це далеко не рівень того що я очікую від програми з таким гучним імʼям в ІТ світі. із топового там тільки маркетинг і відоси якісні на фоні кольорових диванів в кампусі мети, припускаю. комент залишив щоб комусь можливо зберегти трохи часу. приклад гарного курсу(як на мене) колись у цого чувака купував курс по Go, просто небо і земля в плані подачі матеріалу www.udemy.com/user/toddmcleod/
-
Я останнім часом часто бачу сторіси дівчат в яких весь час були проблеми з логікою. Вони в першу чергу пишуть в інсті «мій шлях в ІТ» і кожного дня сторіс про те як в них кипить мозок від занять на курсах. Бідненькі на фото страждають, а на екрані їм розповідають про налаштування гітхабу
-
Мій поінт тут в тому, що вивчити мову програмування не достатньо для бекенд розробки, тому курси від Мета може й не найкращі, але кращого варіанту який би покрив необхідні знання для бекенд розробки, то не бачив. P. S. - я їх дивився вже коли знав багато матеріалу і проходив тести, але частину з Django, front було цікаво. По мові програмування я колись дивився курси від ITVDN по C#, Python, C++. А Advanced C++ колись були Яндекс-пояса - від white до black belt, де можна було попрактикуватися advanced штуки на автоматизованих тестах. Але все це окремі аспекти бекенд розробника.
-
люди надеятся
-
так или иначе спрос на такие курсы есть
-
Все таки не белые мужчины 18-60
-
Выход же есть, зачем себя мучать
-
Маеш роботу в Канаді ?
-
Цікаво, а ти бекенд розробник?
-
А яка зп якщо не секрет і скільки років досвіду? Важко було знайти?