(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я думаю, що це означає, шо, якшо люди бажають знайти роботу, вони пишуть щось на кшталт "Привіт, я фронтенд розробник з Х роками досвіду, моя головна спеціалізація - це js/ts + react, але також знайома з angular. Працювала також з вордпрессом. Шукаю позицію мід фронтенд розробника, можу і хочу вчитися на потенційного фул стека, трохи знайома з php і більще - з nodejs, буду рада будь-яким варіантам чи рекомендаціям" Замість " а ніхто не шукає веб девелопера"
-
До речі, май на увазі, що відсотки за зняття вони га початку наступного місяця спишуть, якщо будуть відсотки. У мене вони так декілька разів навіть бакси продавали на доларовому рахунку, щоб списати гривні за комісію, бо грн було недостатньо. Я типу вийшов за ліміти безкоштовного зняття. Оце в мене батхьорт був😁
-
СБУ та Поліція Києва знайшли і змусили вибачитися 16-річного хайпожера, який співав гімн рашки Киянин Андрій Драган любив викладати у своєму Інстаграмі відео, де він виконує гімн росії та пісню «я рускій». Більш того, недоблогер публічно видавав себе за співробітника СБУ: постив фейкові посвідчення, грамоти та розповідав про свої нібито зв’язки у Службі. Візуалізація мрій спрацювала і до Андрія прийшла справжня СБУ. Після грунтовної розмови і прозріння, що за такі дії можна отримати термін, недоблогер почав розповідати, що він ніколи не підтримував росію та просити вибачення в українців за свою поведінку. Любитель хайпу також повидаляв всі провокативні відео. Підписатися | Запропонувати новину | Реклама | Автострахування
-
є ванкуверська группа з it нетворкінгом оффлайн, може й допоможем t.me/+-D2DGs2IcH5jZjA0