(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
вырубались мобильные вышки и инет, если какая не вырубится, то нагрузка такая, что фактически невозможно работать. ну эстренные службы вызывать если нет проводного укртелекома тоже тот еще квест при неработающей мобильной сети. а насчет немобильной даже если был гпон, то могли вырубиться промежуточные узлы
-
🔎 Друзі друзів шукають інженерів-програмістів для перспективного проекту для Сил Оборони України 🧑💻Для цікавого, важливого та вкрай перспективного проекту Сил Оборони України потрібні інженери-програмісти з досвідом використання функціональних мов програмування, у першу чергу OCaml. ➕ Плюсами будуть математична та радіофізична підготовка, розуміння принципів функціонування мереж та організації мережевих протоколів, знайомство з PKI (EC, X.509, TLS) та наявність в анамнезі data science проектів. 📋 Резюме приймаються як від військових, так і від цивільних. ⚠️ Зауваження: оскільки проект неперeciчний, то кандидати перед співбесідою будуть перевірятись профільними службами, можливий поліграф. Перевірятись буде тільки робота на русню або проти України. ✉️ Якщо ви підходите під опис і готові взяти участь у проекті, або впізнали у цьому описі знайомого - кидайте резюме з поміткою "OCaml" на [email protected]. 🇺🇦 Хлопці ще просили передати, що "ви нам підходите навіть якщо ви знаходитесь за межами України".
-
Хм, у мене пише що 16 знаків
-
Окей) все як завжди, краще сюди не писати, або будь який український чат) 👍🏻
-
ДУЖЕ ПРОШУ ПРО ДОПОМОГУ Дорогі друзі, знайомі та всі небайдужі люди! Мій син захищаючи Україну, отримав тяжкі поранення при виконанні бойових дій в Запорізькому напрямку, (втрата двох ніг, втрата нирки,осколкові поранення трахеї, тяжка контузія) воїн 82 десантно-штурмової бригади. Зараз він перебуває у Львівському військовому шпиталі та потребує операцію далі тривалого лікування, що вимагає немало фінансових затрат. Наша родина з цими затратами не може справитися. То ж просимо всіх небайдужих долучитися до збору коштів Герою, адже він втратив здоровʼя, захищаючи кожного з нас. Його карта 4134180111057080 PayPal [email protected] Дякую за розуміння та ваші добрі серця
-
Щось ви ні до одного чоловіка недойобувались, котрий писав коротко, але вирішили доїбатись до мене за абсолютно нормальне питання, типу.... Ну якщо нічого немає то ігноруйте, я питала поради? Ні, я питала про інше, но ні, треба вставити щось)
-
Вибачаюсь, пмс чи шо? До цього повідомлення мені було абсолютно пох на вашу стать - no longer the case Жодних проблем, я не буду "дойобуватись", а ви продовжуйте шукати, кому потрібен "веб девелопер на ремоут", good luck на цьому ринку, особливо з таким відношенням, it's not like employers are in a big line looking for 'web developers' 🤷♂️ Також, раз ви хочете грубити, також скажу, шо "ВСЕ, шо пов'язане з розробкою сайтів" - це як мінімум штук 40 різних технологій, мов, фрейморків, бд; "HTML, CSS та jQuery" - це не фронтенд розробник, а "WordPress developer" - не професія. Ви можете сюди не писати та продовжувати думати, шо всі українські чати такі токсичні, це ж мені робота потрібна 🤷♂️
-
Оптика спасала с экофло
-
Хз, мне хватало. Час зарядки куда быстрее
-
As late as 2018, ...Trump was accusing Canada of “ripping us off” and was determined to impose a steep tariff on Canadian autos that he said “would be the ruination of the country.” www.thestar.com/business/opinion/what-a-donald-trump-victory-would-mean-for-canadas-economy/article_0c99d48e-c1ef-11ee-b6e2-930970685e0d.html
-
Скоша навіть окрему статтю зробила для SAAQ help.scotiabank.com/article/how-do-i-add-the-societe-de-lassurance-automobile-du-quebec-saaq-to-my-list-of-bill-payees?origin=help-center
-
Від конкретного банку залежить "Please note that some financial institutions do not provide enough space for 16 digits. In such a case, simply enter the first 15 digits." saaq.gouv.qc.ca/en/online-services/citizens/paying-the-drivers-licence-or-vehicle-registration-renewal-fees#:~:text=Please%20note%20that%20some%20financial%20institutions%20do%20not%20provide%20enough%20space%20for%2016%C2%A0digits.%20In%20such%20a%20case%2C%20simply%20enter%20the%20first%2015%C2%A0digits