(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
так я згоден, ielts не завжди тим паче є репрезентацією знання мови мені наприклад на спікінгу попалась тема описати меблі , і це не те про що ти особливо думаєш чув що комусь взагалі попалась тема описати улюблені дерева
-
Думаю, шо ти мав на увазі 'simple', тому шо "презент, паст і фьючер" - це взагалі всі часи в англійській мові 😃 так, комусь хочеться винести future in the past в окрему категорію та зробити цю фантастичну табличку на 16 часів, але native speakers мову вчать зовсім не так Where have you been, I've been waiting here for ages I wouldve told you if you asked We couldve been happy but you're a bitch і тд - це звичайні повсякденні фрази Так, хтось може забити на present perfect і заюзати past simple ("I never did this"), чи шось подібне, але я б не сказав, шо все прям так погано, тотальної симпліфікації мови особисто я не спостерігаю
-
Так а хто сказав що вони мають роботу а не для себе вивчають iOS
-
Всім привіт, Планую із сім'єю приїхати в липні на тиждень у BC. Мета за тиждень прийняти чи відхилити рішення про переїзд у дану провінцію. На даний час ми в Онтаріо. Схиляємося до розгляду сусідніх районів ванкувера в тому числі і острів з метою більш адекватних цін на житло. Працюю віддалено. Які міста/райони порадите відвідати? Дякую!
-
Если не сложно после теста отпишите о результатах. Будет очень интересно почитать