(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
По-перше, там було +/-, по-друге ми ж ведемо розмову про добре оплачувані позиції, де люди хочуть отримати 100+, а краще 130-150+. Без мови на належному рівні це дуже важко. Не неможливо, винятки трапляються, але це не типова історія.
-
Я доречі завис в days gone. Неочікувано прикольна гра. Графіка правда як для 2024 паршива але історія все перекреслює
-
кто?
-
Да, походу вони всюди
-
что именно полная чушь?
-
Ну у нас любят сравнивать со второй мировой. И чо) почти 80 лет назад. Афган чот вспоминать не любят.
-
The main golden rules of technical analysis, or the main beliefs, are that all assets are discounted by the market, history patterns repeat themselves, and prices move in trends.
-
конечно полная чушь)
-
в трейдинге
-
ты знаешь, что такое технический и функциональный анализ?
-
Because investor behavior repeats itselfso often, technicians believe that recognizable (and predictable) price patterns will develop on a chart. Recognition of these patterns can allow the technician to select trades that have a higher probability of success.
-
Я про це написав вище.
-
слушай, как бы я не желал “добра” Зе, в даном контексте использование примера ВВ2 адекватное
-
Є таке... Кожен виборює собі плюшки і преференції. Талмуд взагалі цікава книжка)
-
ясно…
-
звісно бо для євреїв це найбільша трагедія і весь світопорядок , оон та інші огранізації будуються на ідеї що нацисти були поганими людьми і це така глобальна ідея зла
-
В тому що війна на виживання люди праві, але це не ті часи
-
забий, там треба скидати 🪣
-
Кожен тиждень якийсь блогер порівнює. Та й тут деякі теж таке полюбляють.
-
так Ізраїль так робить кожні умовно 10 років
23 Jan 2023, 01:02
539752/633106
2 minutes ago