(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
чутно, якщо на набережній в Торонто жити 😃
-
Ну то не з ракетою біда а з кріпленнями, надто потужна ракета вийшла..
-
У Китаї видовищно вибухнула багаторазова ракета Tianlong-3, яка створюється як аналог SpaceX Falcon 9. Найцікавіше, що це були наземні випробування двигунів, і вона взагалі не мала злітати, але кріплення не витримали надто сильної тяги. Пишуть, що на розробку ракети витратили вже понад 4 млрд юанів ($552 млн), а в перший політ вона мала вирушити у вересні. @wallstreetukr
-
Сорян завтикав. Я про юкон мав на увазі. Порт Еліс це дуже файне місто. Зер ар мені гарденс енд тріс, кепітал оф..
-
Які наприклад?
-
Кітсілано це ж і є Метро Ванкувер. Ти хочеш сказати, що там трафіку нема?😀 Північний та Західний туди ж, як і Ладнер і Тсавасен. Острів - в Вікторії можна годину в трафік джем простояти легко.
-
Проте це тільки при наявності віддаленої роботи. Ринок праці там не ахти (окрім районів Ванкувера що там)
-
Я таких виключень не бачила. Це просто нереально для мене. Розумію, що мають бути, але🤷🏼♀️
-
t.me/uaitincanada/266958/597039
-
Та ні, я казала декілька раз про весь Метро Ванкувер. З Києвом це теж було б дивно, сперечатися і в результаті вияснити, що ти тільки про Троєщину казав😝
-
в Киеве летом в 7-8 вечера вполне светло где-то как и в Торонто
-
Good luck with that, як то кажуть) но звичайно - які саме сервіси, а взагалі десь так буде
-
Ці райони не дуже доступні, типу Київ це місто переповнене бомжами але липкі це ок
-
А в Ленглей вже теж бомжі наркомани?
-
Тобто я не проти, як хочеться жити в невеликому місті, але тут протиріччя якесь - не живіть в Метро Ванкувер, живіть в Кітсілано👀
-
Тільки що вище ти казав що Метро Ванкувер що це «місто, переповнене бомжами», тебе питають, де жити, ти пропонуєш Метро Ванкувер👀
-
Ну робота віддалена то півбіди, а сервіси?
-
Доречі про світло, навіть в Саскатуні в 9 вечора ще сонце, в Україні так може годин в 6 вечора було, дуже незвично. І мабуть незручно тим, хто спати рано лягає
-
зачем искать бомжей
-
Ось про Західний Ванкувер - що там трафік, питають «А де нема», ти такий - раджу Західний Ванкувер😀🤷🏼♀️
23 Jan 2023, 01:02
3 minutes ago