(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка якщо заробив гроші ( по суті отримав переказ на payoneer) в Европі. То чи треба шось платити як податок в Канаді?
-
Та люди, які шукають бомжів та акцентують на них свою увагу скрізь їх знайдуть
-
Кітсілано - трафік шалений, вузькі вулиці, шикарні пляжі (тому трафік), старий жилий фонд, нема метро🤷🏼♀️ не розумію нічого
-
Не дуже хочу сперечатись. Не знаю що тут доказувати. Є гарні райони, той самий кітсілано з крутими пляжами, школами, і норм життям на велосипеді/пішки. В цілому ванкувер це місто де все круто. Проте є епідемія наркоти, минулого року десь 800 чи скільки передозів тільки в ванкувері. Є 3 мільйони населення з інфраструктурою з 80х. Є гівно транспорт. Є лікарні де будете чекати 6 годин зі своєю дитиною. Є садочки за півтори-дві тисячі де немає місць. Є сегреговані райони де є домінуючи раси. Є нерухомість, яку більшість не зможе купити. Але є найкраща природа в світі, Є мішленівські ресторани.
-
нуууу разрешено же
-
я согласен ну, я в Торонто практически не вижу бомжей вот сегодня объезжал пробку по гардинеру под мостом и там увидел 2 палатки ну все мне кажется, это специально нагнетают с бомжами
-
Типу я іноді бачу одного чи двох коли гуляю по вестенду. Десь в парку собі сидить і нікого не трогає, чому він має мене хвилювати
-
Сидять собі, коляться тихенько, нікого не чіпають
-
На тій частині Хастінгс я навіть не знаю що може бути потрібно. Вони тут дуже локалізовані
-
Так умудриться еще надо их найти во многих местах. Реально даже за доплату не найти - ну разве что привезти за откат бомжу😝
-
Не знаю, чомусь людей дуже турбує наявність їх взагалі. Типу мене вони не турбують,якщо це звичайно не товпи як на хестінгс. Типу побачити одного чи двох за тиждень в якомусь місці не є проблемою. Вони ж не під будинком тусуються великою компанією
-
Та я теж не сперечалася, бо я ніяк твій поінт не могла вловити) так більш зрозуміло
-
Мені якось жінка російськомовна намагалась розказувати як за нею бомжі вночі гнались і як вона хоче назад в киргизстан, бо ось там краще жити ніж в Ванкувері
-
Я бачила один раз OD, як рятували людину. Але я підтверджу, що так, вони тихі, і звичайно краще пройти вулицею з бомжами (не знаю, нащо), ніж попасти у чорний квартал у Парижі.
-
Я раз бачила у нас, але він перестав коли нас побачив, то може просто там пішоходів зазвичай мало де ми йшли. Бачила ще як печиво стирили, в магазинчику в ДТ
-
А я навіть не бачила щоб вони кололися, не щастить мені бачити розкидані шприци як в Києві. Сидять музику в навушниках слухають, бачила як дідусики біля пляжу про політику розмовляв з одним спокійно
-
больше проблема немного “не в себе” людей их реально больше как-то
-
Так якщо нейтіви так говорять то це стає правильним і нормою. Правила описують як люди говорять, а не навпаки коли люди мають говорити як написано в правилах
-
Койотов вычеркиваем
-
Я говорю про Канаду, где везде со всех сторон не звучит идеальный английский. И нейтивы так же могут допускать кучу ошибок.
23 Jan 2023, 01:02
Post 539838 of 627739
3 minutes ago