(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так умудриться еще надо их найти во многих местах. Реально даже за доплату не найти - ну разве что привезти за откат бомжу😝
-
Не знаю, чомусь людей дуже турбує наявність їх взагалі. Типу мене вони не турбують,якщо це звичайно не товпи як на хестінгс. Типу побачити одного чи двох за тиждень в якомусь місці не є проблемою. Вони ж не під будинком тусуються великою компанією
-
Та я теж не сперечалася, бо я ніяк твій поінт не могла вловити) так більш зрозуміло
-
Мені якось жінка російськомовна намагалась розказувати як за нею бомжі вночі гнались і як вона хоче назад в киргизстан, бо ось там краще жити ніж в Ванкувері
-
Я бачила один раз OD, як рятували людину. Але я підтверджу, що так, вони тихі, і звичайно краще пройти вулицею з бомжами (не знаю, нащо), ніж попасти у чорний квартал у Парижі.
-
Я раз бачила у нас, але він перестав коли нас побачив, то може просто там пішоходів зазвичай мало де ми йшли. Бачила ще як печиво стирили, в магазинчику в ДТ
-
А я навіть не бачила щоб вони кололися, не щастить мені бачити розкидані шприци як в Києві. Сидять музику в навушниках слухають, бачила як дідусики біля пляжу про політику розмовляв з одним спокійно
-
больше проблема немного “не в себе” людей их реально больше как-то
-
Так якщо нейтіви так говорять то це стає правильним і нормою. Правила описують як люди говорять, а не навпаки коли люди мають говорити як написано в правилах
-
Койотов вычеркиваем
-
Я говорю про Канаду, где везде со всех сторон не звучит идеальный английский. И нейтивы так же могут допускать кучу ошибок.
-
Прощальная декларация😢
-
З роботою все ок але в кінці кінців якось поняв, що тут ловить нема чого.
-
Нагадало того мужика, який жалівся, що на його в Стенлі парку вночі на пробіжці (!) напали койоти та подряпали спину, і все було норм, поки історія не завірусилася. У коменти прийшли знавці койотів, і сказали, що це для них дуже нетипова поведінка - дряпати спину, а ось, скажімо, для коханки ок)) не знаю там жінка вбила його чи ні
-
Стільки людей їде... Через роботу чи не зайшла Кєнеда?
-
Так як це може знижувати рівень знання язика? Або я тебе не так зрозумів і ти кажеш про імігрантів в америці, або ти кажеш шо носіі не володіють рідною мовою
-
Бути неграмотним можна будучи українцем в Україні і канадцем в Канаді, так шо це ніяк не валиває на мову і правила
-
Ні. Але без машини ти не людина. Ну і «хорошего настроєнія» добратись кудись в ванкувер зранку. А вечором додому
-
З особистого досвіду, тільки здав celpip listening на 11: без культурного підтексту ти програєш будь якому місцевому без варіантів. Де там якийсь паб був, які тут фільми в 98му дивились, хто в яких хокейних командах грав. Це і є показник як справді тут спілкування відбувається, а не зубрьожка часів і словниковий запас.
-
Токіо
23 Jan 2023, 01:02
about a minute ago