(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так як це може знижувати рівень знання язика? Або я тебе не так зрозумів і ти кажеш про імігрантів в америці, або ти кажеш шо носіі не володіють рідною мовою
-
Бути неграмотним можна будучи українцем в Україні і канадцем в Канаді, так шо це ніяк не валиває на мову і правила
-
З особистого досвіду, тільки здав celpip listening на 11: без культурного підтексту ти програєш будь якому місцевому без варіантів. Де там якийсь паб був, які тут фільми в 98му дивились, хто в яких хокейних командах грав. Це і є показник як справді тут спілкування відбувається, а не зубрьожка часів і словниковий запас.
-
Токіо
-
Причому в англійській це ж далеко не вперше відбувается. Ця мова притерпіла дуже багато змін, і деякі відбулись буквально 30-50 років назад як наприклад shall замість will
-
та и куда ;D
-
Без мови, без софт скілів важко дуже. Без хардскілів неможливо. Зараз ще і ринок такий, що фарту 90%+. Я коли місцевим (не скігліям які шукають роботу) на всіляких івентах відповідаю на питання «де працюєш» типу ось був отам, а цього року знайшов отут, то всі (без виключень) прям ВАУ а як шукав, скільки часу зайняло, the market is sucks now і тд. Висновок особистий такий, що гарно мати вже роботу і щось шукати в залежності від амбіцій. Без роботи і доходів шукати важко, а давати якісь поради людям в такій ситуації не має сенсу.
-
То це ж і є мій аргумент. Те що якийсь українець не буде знати якіхось нуансів і здасть український єкзамен на умовних 60% все ще буде означати шо по факту він нейтів, і майже в будь якій життєвій ситуаціі буде краще розуміти і пояснювати щось в розмові з іншим українцем
-
Мордор почав посилати на війну зечок або "штурмуй-ковиряй" ВС РФ це мрія українських лібералів, без жартів. Гендерні квоти є, підараси є, наркомани є, негри є, і головне: ПРОТИ ФАШИЗМУ ВОЮЮТЬ!🇺🇦 @MeNeFreg8
-
Мій поінт був в тому, що а) треба зробити reality check і зрозуміти, що на одних лиш hard skills далеко не поїдеш. Якщо в Києві платили 5к на місяць і це було капець як дорого, то тут це зарплатня спеціаліста-початківця. Саме тому і дешевше було заплющити очі на англійську співробітника в Києві, бо отримав hard skills задешево. А тут, на місці, так вже не вийде. Ті, хто в Києві були customer facing в англомовній країні, скоріш за все вже працюють тут на гарній позиції. б) не шукають українці і не подаються. Може це мені так пощастило, я не знаю, але моя власна статистика «з іншого боку» показує 80% індусів-апплікантів на відкритих публічних позиціях.