(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мордор почав посилати на війну зечок або "штурмуй-ковиряй" ВС РФ це мрія українських лібералів, без жартів. Гендерні квоти є, підараси є, наркомани є, негри є, і головне: ПРОТИ ФАШИЗМУ ВОЮЮТЬ!🇺🇦 @MeNeFreg8
-
Мій поінт був в тому, що а) треба зробити reality check і зрозуміти, що на одних лиш hard skills далеко не поїдеш. Якщо в Києві платили 5к на місяць і це було капець як дорого, то тут це зарплатня спеціаліста-початківця. Саме тому і дешевше було заплющити очі на англійську співробітника в Києві, бо отримав hard skills задешево. А тут, на місці, так вже не вийде. Ті, хто в Києві були customer facing в англомовній країні, скоріш за все вже працюють тут на гарній позиції. б) не шукають українці і не подаються. Може це мені так пощастило, я не знаю, але моя власна статистика «з іншого боку» показує 80% індусів-апплікантів на відкритих публічних позиціях.
-
Це більш особиста та субʼєктивна історія, де я зрозумів, що інше місце хоч і не дасть швидкого паспорта, але натомість внутрішній фулфілмент та спокій на душі
-
Ну так і тепер питання, чи можна сказати що неграмотний українець погано знає українську мову? (Розмовну)
-
до речі суто цікаво IELTS якось прив"язан до версії англійського (типу британський\американський)? бо я коли здавав в 2018 здається казали що og вважається британський це варується якось континентом на якому здаєш?
-
Ось про це спор. Ти мав на увазі що більшість сдасть єкзамен на б2? Так, з цим я згоден. Чи ти мав на увазі що в них справжній рівень англійської б2? Тут я не згоден, в них с2, максимальний
-
Правила не підстрояться під неграмотних
-
Я про це t.me/uaitincanada/98200/597265
-
Видела недавно две бабули лет под 80, индианки, говорили между собой по-англ с характерным сильным акцентом, но абсолютно свободно, за словами в карман не лезли. Что еще раз мне напомнило, сколько в Индии языков и почему у них англ свободный - это язык общения там
-
Загалом з дукою погоджусь. Справді без гарної англійської рівня «я злився з оточенням і не відрізняюсь в поганий бік» тут можна вже починати на щось сподіватись. Але це не є гарантією, і це мій поінт. Фарт в пошуку це 90%+, а проявляється він в тому чи подивляться твоє резюме хоча б, чи ти вчасно підняв слухавку або відповів на email, і несподівано чи в правильному порядку ти був на співбесіді в пулі.