(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Точно, відмінки
-
Не, роди це там щось перший другий третій, я вже геть забув)
-
Це по моєму роди, називний, давальний, оце от)
-
На слові поднатужится і вже приготував відро, але потім поняв що то лічінка трохи не з того отвору
-
Я от можу і приклад з англ навести. Мені досить важко даются звуки THe, THink. Я щоб зрозуміти досить багато теорії прочитав, причому там теорія не просто про звуки в англ, а про взагалі всі звуки усіх мов. Я вважаю що я краще знаю теорію звуків ніж нейтів англійці, але що толку якщо іх правильно вимовляти я так і не навчився)
-
Тут така штука З точки зору лінгвістики та морфології, в англ мові всього 2 (або 3, про це ведуться запеклі дискусії) часи. Решта - це суб-часи, форми і тд Не знаю (поки), як навчають в Канаді, в ЮК той факт, що десь там у світі, коли вивчають англійську, розрізняють 16 часів та ще й якийсь там passive voice - мимоходом згадується десь там на останньому році школи як curiosity Але для людини, яка вивчає цю мову як іноземну, така штучна категоризація може бути корисною - тому ми "знаєм" про 16 часів, а носії мови - ні Ось тут цікава дискусія на цю тему, серед лінгвістів www.reddit.com/r/linguistics/comments/n7wf4x/how_many_tenses_are_there_in_english/