(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
зараз потроху заходом йде історія про визнання палестини, але це != підтримка, а скоріше як шлях вирішення проблеми, але у ізраїля палає що такі ідеї це теж наслідок кривавого теракту
-
до речі ненависників євреїв звуть антисемітами, але араби теж семіти, отака історія
-
ідеально було б щоб кені вест таким виявився, і можна книгу писати
-
fortune.com/europe/2024/06/11/ikeas-boss-solved-swedish-retailers-global-unhappy-worker-crisis-raising-salaries-introducing-flexible-working-subsidized-childcare/
-
Join Us Today And Make Cool Cash Join Us Today And Make Cool Cash
-
санітарна зона (тм) в дії
-
Доброго часу, допоможемо покинути кордон. Якщо виникли питання то пишіть в лс, все абсолютно легально.
-
Ахаха Стерненко отримує все більше влади в БНР
-
А з Канади можете?
-
payoneer ніби ж як американський, ні?
-
www.economist.com/finance-and-economics/2024/06/30/ukraine-has-a-month-to-avoid-default
-
"Мене зупиняли невідомі люди. Сьогодні ТЦК виконують начебто примусову мобілізацію, а після закінчення війни — будуть займатися рекетом і бандитизмом. Це неприпустимо", — нардеп Федієнко про ТЦК. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
Уряд України планує відмовитися від підвищення зарплат бюджетникам і соціальних виплат до 2027 року — Бюджетна декларація. Ухвалений урядом у п’ятницю, 28 червня, документ опублікував народний депутат Ярослав Железняк.
-
Стернянська Народна Республiка
-
Нам репетитор казала що головне в момент здачі одного варіанту дотримуватись, а не так що в одному місці color, а в іншому fauvorite
-
Привіт. Фізична. Наскільки я знаю в канадських банкоматах з нфц приймають тільки місцеві картки
-
Вітання :) Скажіть, будь ласка, а у Вас карта Visa фізична чи віртуальна? Намагався з віртуальної зняти то банкомат Скошії відмовляється зчитувати - постійно пише "This card reader does not accept this type of card". А от з фізичною MasterCard якраз проблем не виникло.
-
Чи може якщо буде регулярність якась і тд
-
Дуже дякую за відповідь 🤝
-
Дякую, а є якийсь ліміт коли воно вважається подарунком чи боргом?
23 Jan 2023, 01:02
540036/634568
20 minutes ago