(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
payoneer ніби ж як американський, ні?
-
www.economist.com/finance-and-economics/2024/06/30/ukraine-has-a-month-to-avoid-default
-
"Мене зупиняли невідомі люди. Сьогодні ТЦК виконують начебто примусову мобілізацію, а після закінчення війни — будуть займатися рекетом і бандитизмом. Це неприпустимо", — нардеп Федієнко про ТЦК. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
Уряд України планує відмовитися від підвищення зарплат бюджетникам і соціальних виплат до 2027 року — Бюджетна декларація. Ухвалений урядом у п’ятницю, 28 червня, документ опублікував народний депутат Ярослав Железняк.
-
Стернянська Народна Республiка
-
Нам репетитор казала що головне в момент здачі одного варіанту дотримуватись, а не так що в одному місці color, а в іншому fauvorite
-
Привіт. Фізична. Наскільки я знаю в канадських банкоматах з нфц приймають тільки місцеві картки
-
Вітання :) Скажіть, будь ласка, а у Вас карта Visa фізична чи віртуальна? Намагався з віртуальної зняти то банкомат Скошії відмовляється зчитувати - постійно пише "This card reader does not accept this type of card". А от з фізичною MasterCard якраз проблем не виникло.
-
Чи може якщо буде регулярність якась і тд
-
Дуже дякую за відповідь 🤝
-
Дякую, а є якийсь ліміт коли воно вважається подарунком чи боргом?
-
З подарунків та повернення боргів податків не потрібно платити
-
1 разовий платіж
-
Дякую, а якщо людина мені по суті борг повертає, то я з цього маю платити податки теж?))
-
Офіційно на усі ваші доходи отримані будь-де у світі ви маєте платити податки в Канаді, якщо ви її податковий резидент
-
Наче так, тут саме питання чи треба щось платити як податки
-
www.springfinancial.ca/blog/save-invest/how-to-gift-money-to-family-member-or-friend-canada Нема за що
-
Дякую велике за розʼяснення!🤝
-
Офіційно лімітів немає, все досить суб'єктивно, якщо податкова якимось чином зацікавиться вашою операцією (що вкрай малоймовірно) то вам потрібно буде якось довести, що це був саме подарунок або повернення боргу. Наприклад показати якусь розписку або щось подібне.
-
archive.is/2024.07.01-073512/www.economist.com/interactive/2024-walkable-cities
23 Jan 2023, 01:02
540045/639971
about an hour ago