(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
всім привіт самонавчаюся на бекенд asp.net хтось може підказати де найкраще брати матеріал для навчання? створив перший проект типу нотатки (створювати, редагувати, видаляти), шукати і відфільтровувати, десь знайшов інформацію як реалізовувати проект на чистій архітектурі, з горем пополам получилося, тепер хочу добавити юзер з аутентифікацією і авторизацією, якраз тут проблеми бо в різних авторів по різному реалізовані проекти на чистій архітектурі і щось не дуже получається..... дуже дякую за відповідь)
-
всім привіт я починаю штудірувати leetcode. порішав трохи задач, але щось важко) думаю піти з основних тем. наприклад цілий курс Data Structures and Algorithms. але воно коштує 90 баксів (та поді ще й не канадських) треба пораду, воно того варте? чи просто рішати задачки окремі краще, а теорію десь безкоштовно почитати?
-
Та загалом ні. Ти просто умовно обери тему, почитай теорку про неї (умовно рекурсія). Потім спробуй на неї повирішувати задачі. Якщо сидиш довше 40 хвилин то дивись солюшн. На первах дійсно складно але це з часом проходить. На мою думку найскладніше це динамічне і робота з масивами (бо там треба вивернутись).
-
Так и знал что это фантастика
-
А ты бэк или фронт?
-
Є ще Ніткод
-
де такі знижки дають? 😯
-
Neetcode.io
-
дякую, подумаю 🤔 що таке ніткод?