(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
всім привіт я починаю штудірувати leetcode. порішав трохи задач, але щось важко) думаю піти з основних тем. наприклад цілий курс Data Structures and Algorithms. але воно коштує 90 баксів (та поді ще й не канадських) треба пораду, воно того варте? чи просто рішати задачки окремі краще, а теорію десь безкоштовно почитати?
-
Так повний ютуб усього такого. Програму чатгпт розробить
-
www.ddinstagram.com/reel/C8wUa-ENa04/?igsh=NDZsdjdqM3ptdTN1
-
90 баксів це nothing. Варте, бо там структуровано і згадаєш все
-
Ну типу я конкретно той курс не купував, бо давно ще починав і мав більше часу, але листав задачі/патерни там - виглядає корисно і ефективно. літкод преміум маю.
-
Та загалом ні. Ти просто умовно обери тему, почитай теорку про неї (умовно рекурсія). Потім спробуй на неї повирішувати задачі. Якщо сидиш довше 40 хвилин то дивись солюшн. На первах дійсно складно але це з часом проходить. На мою думку найскладніше це динамічне і робота з масивами (бо там треба вивернутись).
-
купував преміум на educative.io, де було Grokking System Design чи те ж саме по алгоритмам. Порівняй контент і глянь, що тобі здається кращим
-
Так и знал что это фантастика
-
А ты бэк или фронт?
-
Є ще Ніткод
-
це коли вже потратився на преміум, напевно. Хз (
-
де такі знижки дають? 😯
-
Neetcode.io
-
дякую, подумаю 🤔 що таке ніткод?
-
фулстек
-
точно, так і є
-
Я зараз теж вчу літкод, преміум не купляв. Так не так багато різних топіків (можна глянуть в тегах по кількості задач), Я роблю три речі 1) вирішую рандомні / дейлі задачі 2) беру учась в змаганні кожну субботу 3) розглядаю конкретний топік і вирішую декілька схожих задач з одного топіку
-
Хто вгадає 4 найпопулярніші серед американців країни для другого паспорту до перегляду відео?) *Європа
-
тут би після перегляду вгадати - я пролистав, але картинок не побачив ) Напишіть хтось, хто прослухає 😅
-
Швейцарія 🇨🇭 Франція 🇫🇷 Португалія 🇵🇹 Хорватія 🇭🇷
23 Jan 2023, 01:02
540184/635702
8 minutes ago