(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
по твоїй логіці треба тоді узаконити вбивства
-
Пусть будет так, если вы считаете, что на американской земле не было ни одного случая убийства без суда вследствие выполнения приказа президента США и что за все случаи в прошлом действующий президент понес наказание. Это решение - это не новость, по крайней мере для меня.
-
нормальний би механік просто швиденько на автобазар повіз)
-
Про то, что решение верховного суда дает юридический иммунитет президенту США. Этот иммунитет был де-факто, но не был оформлен юридически. Я не понимаю почему ты это преподносишь как нечто невероятное. Наш президент обладает похожим иммунитетом. Нужен ли он? Да, конкретно для президента США. То, что он делает как президент не должно наказываться. Если кто-то считает, что президент делает что-то не так - есть специальные процедуры спора на этот счет.
-
Понял, пусть будет Украина.
-
на двох стільцях не всидиш
-
або ти любиш Україну, або трампа
-
любити україну це не політичний вибір ау
-
Ну так сразу бы сказал, что тут речь про политические предпочтения. Я бы ничего не писал.
-
знаю, важко повірити, але в нього було багато шансів довести зворотнє. Це чувак якому чхати на сша і на будь-кого, він пробивається до влади заради власного его і незакритих гештальтів
-
це чмо давно цілує зад русні
-
взагалі не розумію, як українці можуть ще якось захищати трампа чи бути на його стороні
-
тобі не очевидно для чого це зроблене? на трампі звинувачення, а ця штука йому дасть пардон
-
Я не знаю як буде якщо його оберуть і як він себе поведе. Але наче він ракетою вагнер у Сирії розпіздував у 2017
-
не просто бити а пиздити
-
Сподіваються що дасть багато ракет і дозвіл бити Москву
-
останнє ще додам, що ми не громадяни сша, і що робиться всередині сша нас не стосується. Але зовнішня політика дуже навіть, якщо це зачіпає Україну. Тому дивно чути про "політичне прєдпочтєніє".
-
имхо, яйцо первое место
-
а ну вінок ще
-
від в йобича прописать чи яйцем кинуть ще ніякій президентський імунітет не рятував
23 Jan 2023, 01:02
540308/637683
18 minutes ago