(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
🤷♂ Там ще є таке, шо іноземці не можуть володіти землею, тому "покупка" відбувається через юр лице, не знаю нюансів
-
Ну і 250к то я загнув, то мабуть в найкращих місцях з точки зору пляжів, видів і тд
-
подавались 31-го и никаких обновлений пока что 😐
-
#вакансія Всім привіт, у нас у відділі в Scotiabank відкрилася вакансія ліда розробника. Ось посилання на вакансію, можу зареферити. Кому цікаво - пишіть в особисті повідомлення jobs.scotiabank.com/Scotiabank%20(default)/job/Scarborough-Lead-Software-Engineer-%28Full-Stack-_NET%29-Hybrid-ON-M1H3G2/582390717/
-
кому що, а в Калгарі продають свіжий град. 10$ пакет
-
Ну я вже в Торонто не живу, інфу бачів на реддіті, таком там була ссилка на твітер когось з організаторів протесту хто написав у час як це відбувалося що вони прийняли рішення відмінити протест
-
Вітаю! Таке питання до тих хто платив податок в Канаді, маючи основний дохід на ФОП в Україні. Вираховують різницю в податках, яку ви повинні доплатити в Канаді. 5% в Україні і ще 20% наприклад в Канаді вам нарахували. Як заплатити його, якщо гроші на укр картках і в Канаді можна зняти їх з великими обмеженнями? Скажимо буде сума в 10к CAD?
-
Сама вакансія на яку я аплаівся була фроент розробник (не сіньер), в резюме в мене написано сіньер. В самій компаніі було відкрито декілька вакансіі, деякі з приставкою сіньер і трохи більшою зп. Під час співбесід мене не уточнювали на яку саме я хочу