(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
бляя ще й канада
-
eBay так не вважає. Дідів треба бачити здалека :D
-
а до речі, джеквері це можливо як раз приклад того по чому я б автоматом реджектив))))
-
Мені ще один раз сказали що не побачили у мене в резюме релевантного экспіріенсу з jquery тому реджектнули. Тепер у мене він у скілах як мастхев :D
-
-
corrupted knowledge якийсь виходить)
-
не дуже поняв, тобто був лист деяких фреймворків, і якщо людина ним користувалася то реджект?
-
Бо це застаріла технологія, і люди які нею користуються зазвичай роблять трохи інші задачі ніж фронтенд розробники. Яб сказав що джеквері відносится більше до «вебмастер», застаріла професія тих хто робив сайти на умовному вордпрессі. Але я це трохи в жарт сказав, яб взагалі не робив авто реджект, але якщо б мене поставили перед ультиматумом «забагато аплікацій, hr не взмозі продивитись кожне, вибери слово для авторкджекта» то це був би джеквері
-
Ну і цей, це ж все я кажу з погляду фронтенду. Якщо є замовник з сайтом на вордпрессі і він шукае собі розробника, то це добре мати джеквері як скілл. Але мені здається що таке частіше відбувается на фрілансі, а не фулл тайм роботі
-
Але це не значить що розробники активно пишуть на джеквері, він просто є, і продовжує існувати
-
Правильно, як і php через той же вордпресс
-
шо там того мини купера, як велосипет
-
так воно і працує. коли я приїхав з батьками 20 років тому, я більше знав нюансів англійської ніж зараз. Але мова стала більш якісна. 300-level English literature classes з хорошими оцінками. Тому що казав як колись чув інші кажуть.Тобто вивчав на слух. Ну звісно достатньо читав, запам'ятовував figures of speech etc
-
я в канаді хожу на безкоштовні курси з англ - нуль правил, тільки розмови. Я вважаю що так і треба, може геть трішки якісь правила і знадобляться десь, але на це не треба звертати багато уваги
-
До речі, я бачу це як проблему у вивченні мови. Раніше я відвідувала курси, де мені заливали мільйон цих назв, малювали якісь графіки, коли і який час. А потім я знайшла школу, де просто вчили: щоб описати таку ситуацію - кажемо так, а таку - так. Я насправді не знаю, який я час використовую, але я точно знаю, що каже саме те, що потрібно. І коли я спілкувалася зі своєю подругою, яка володіє мережою шкіл англійської мови, її мозок просто ламався і вона істерично доводила мені, що так не можна. Але для мене - це працює ідеально