(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В чому саме відмовили?
-
це звісно не відмінє пофігізм наших співвітчизників. Я памʼятаю як ми спорили в офісі коли в Ха підписували договір про подовження сроку перебування кацапського флоту в криму) я тоді казав що вони цей фрот проти нас і використають а всі коллеги казали що це повня херня узкіє браття на завжди)
-
і вони в нашому випадку більш вагомі
-
я ж не кажу що це неможливо) я кажу що окрім внутрішніх проблем є зовнішні
-
Албанія, яку наводять у приклад, почала цей процес ще в 1999 і теж не одразу отримала членство.
-
І? Для того і існує зовнішня політика. Останній приклад з вступом Швеції у НАТО та не підтримкою цього процесу на початку Туреччиною.
-
як на економіку так і на суспільство і політику
-
вплив каців на нас був велечезний
-
ну це не зовсім ті самі кейси)
-
Але чомусь виходить якось так: Україну не беруть, як є, у НАТО то й робити щось з цим не варто, а ні в середині країни, ані ззовні 🤷♂ А будь яка критика стосовно фактів корупції або реформ - то все іпсо, зрадойобство тай взагалі всодно ніхто Україну нікуди не бере.
-
а ми все вдавали з себе придаток росії і нікого це не зачепляло)
-
треба було ідентифіковувати себе українцями з 91року тоді проблем би не було
-
я не кажу що нічого не треба робити) я кажу що ці статті не відображають реальну ситуацію
-
Тобто україна не спроможна подолати навіть одну з внутрішніх проблем, яка напряму залежить від самої України, але винне всеодно НАТО?
-
до кінця війни нас нікуди не візьмуть гарантовано бо ніхто не хоче впрягатись за нам
-
ти правда віриш що проблема тільки в цьому?)))
-
звісно може але я кажу що в порівнянні з іньшими країнами які вже в НАТО вона не сильно виділяється
-
Тобто корупція не може бути однією з проблем не прийняття України у НАТО?
-
ми повністтю залежні від бажань тих хто дає зброю
-
вже нічого не допоможе нажаль
23 Jan 2023, 01:02
540536/641461
5 minutes ago