(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
С граждан Канады по ходу все доп. фи собирают) в Турции 60 баксов за дочкину визу попросили, хотя для большинства 30. Но можно ж и по укр.паспорту, если он есть
-
Та блін у мене у самої он безробітний фронт дома сидить (ну він тільки півтора тижня як без роботи, але сам факт) Я сама буду просити реферал!!! Фулстеки всім треба, треба доучуватися
-
До речі якщо є фронт позиція то я б попросив реферал)
-
аа, так трошки понятно
-
потому что ты типа посмотрела на резюме, оно тебе показалось нормальным для этой позиции и ты дальше закинула
-
У нас система через яку подаєш людей та там є дропдаун звідки чорт прийшов типа "коллега", "товариш", "тьотя, дядя" та "indirect contact" як раз для всих цих людей через лінкедин що просять зареферити. Але здається що якщо таку опцію вибираєш то вони не спішать розглядати та й у мене усі такі у реджект полетіли навіть без пре скрінінгу :)
-
Я кажу що це людина з нашого укр айті комюніті з великим досвідом (ну якщо я бачу що людина була сіньором в умовному епамі)
-
Як би смішно не звучало, в США вона сама по собі дешевше і робота людини також
-
Hyperx elite 2(в кастомному дизайні)
-
Ну от. Коли друзі - то я розумію що мій відгук про них спонукає рекрутерів якось покраще/уважніше на них подивитися. А коли вони мені спитають “а хто це?” а я скажу “людина з інтернету” то як це допоможе? Чому кажуть шо референси працюють? Треба шось написати?
-
багато дивних пунктів, але цей про те що росія вирішуватиме яка буде в України армія і яка буде зброя - найбільша дічь
-
Всі останні співбесіди які були були через референс, я хз що люди писали і куди)
-
Ну класс, дякую, я зрозуміла - тобто навіть якщо ти не знаєш особисто людину яку рефериш, читаєш резюме і відправляєш далі рекрутерам з чесним своїм відгуком мол “мені здається ця людина добре підійде, рекомендую розглянути” 👍️️️️️️
-
там Крим пропонують поділити. ніколи не повірю, що раша могла таке запропонувати
-
за неньку? что бы что?
-
всмысле вечно 8 лет была война, до 22 года она так и 100 лет может быть
-
За неньку пиздятся. Но уже были отжаты частично 2 области
-
а за 2 области пиздятся?
-
Но вечно пиздится за 2 области я тоже смысла не вижу особо
-
что значит “на кону”?