(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну класс, дякую, я зрозуміла - тобто навіть якщо ти не знаєш особисто людину яку рефериш, читаєш резюме і відправляєш далі рекрутерам з чесним своїм відгуком мол “мені здається ця людина добре підійде, рекомендую розглянути” 👍️️️️️️
-
там Крим пропонують поділити. ніколи не повірю, що раша могла таке запропонувати
-
за неньку? что бы что?
-
всмысле вечно 8 лет была война, до 22 года она так и 100 лет может быть
-
За неньку пиздятся. Но уже были отжаты частично 2 области
-
а за 2 области пиздятся?
-
Но вечно пиздится за 2 области я тоже смысла не вижу особо
-
что значит “на кону”?
-
Ну на кону больше чем пара областей вроде
-
Так у rbc та cibc було у пене і дівчини
-
а война из-за пары областей?
-
Не в их интересах
-
Та ради пары областей сомневаюсь что будет вв3
-
Гайз ,хтось юзає якись моб софт для бюджету ,типу вводиш свої покупки оплати і так далі ? То що мені на бридло в ексель вбивати та чеки рахувати як дід.
-
да, конечно. ВВ3
-
ну или это фантазии Гордона или зачемто слили)
-
good point
-
то вони ще в березні 22 пропонували вирішувати долю Криму окремо, але без уточнень. Зараз військовий потенціал України зростає (без урахування людей, з цим є дійсно проблеми), але в технологічному та номенклатурному контексті він зростає, а рашка заюзала вже все що змогла І чим довше це буде продовжуватись, тим гірше для рашки. Не значить, що Україні та українцям буде добре, але рашка в значно гіршому становищі
-
Ну так УкрСіб має партнерство тільки зі Скошією і тільки для Візи (наскільки я знаю). Тому в усіх інших укр банках буде плата за зняття за кордоном 1.5-2%
-
я про пидарашку
23 Jan 2023, 01:02
540671/638417
2 minutes ago