(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якраз той що з ліва стоїть це мот який я збирав на вихідних. Він не битий але був розібраний коли я його купував. Він стояв у категорії over all. Що типу означає пустили з гори колобком. Але по факту просто стояв без пластика. Я його купив спочатку на запчастини але коли він прийшов то здивувався. Там був мотоцикл і ще коробка повна всіх тих запчастин що з нього зняли плюс тюнінг. Я такої щедрості не очікував. Коли ж я зняв бак то побачив що мотор розкритий. Хтось пробував мабуть клапана порегулювати на ньому і потім чи то не зумів зібрати назад чи просто закинув. Судячи по стяжкам якими ланцюг ГРМ приєднали до випускного вала то чувак зовсім профан і не розбирається що це безглуздо і всеодно треба буде виставляти таймінг в мотора. Ну короче я зібрав мотор, відрегулював клапана і він завівся з першого тичка. Якраз оті два інших мотоцикли стоять розібрані щоб на їх прикладі подивитися що куди чіпляти на тому.
-
📣 #U_BBQ_1.0 🇺🇦🇨🇦 Запрошуємо всіх українських фахівців IT сфери на пікнік-BBQ. 🎯 Мета: познайомитись та цікаво і весело провести час на природі Організатори привезуть два гриля, щоб у вас була можливість зробити BBQ (їжу на пікнік та м'ясо на BBQ кожен бере для себе сам). Приходьте з сім'єю, друзями та дітками. ‼️ПОТРІБНО: -зручне взуття -вода -їжа для пікніку -м'ясо для BBQ -ковдра чи стільці ЗБИРАЄМОСЬ: 🕚 10:00 AM 📅 14/07/2024 📍 maps.app.goo.gl/6cDrTKYM6VgYQRGN7 ✅ ПРИЄДНУЙСЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ до наших ресурсів, щоб не пропустити наступні події: FB 👉 www.facebook.com/groups/296558363449819 Telegram 👉 t.me/+rZR3YQBer3FiMDg0 @everyone