(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
хто я? ким я хочу бути? Жертвою чи переможцем? Біженцем чи громадянином?
-
Друзі, прошу Вас про допомогу . Я військослужбовець 13-бригади «Хартія», виконував бойові завдання на Донецькому напрямку На разі, знаходжуся в госпіталі в м. Золочів. Діагноз: асептичний некроз голівок стегнової кістки, потрібне термінове операційне втручання для заміни кульшових суставів ! 4102474001528500 Іван Скрипник PayPal [email protected] Ціна імплантів 200 000 грн. На сьогоднішній день, нажаль, це непідʼємна сума для мене, з урахуванням того, що вже на лікування витрачено багато! Тому прошу Вас про допомогу! Буду вдячний за репост та Донат ❗️ Дякую🇺🇦
-
згорів - залишився на одній роботі
-
youtu.be/oPOpI9DB_kQ
-
Почему ему так нравится сложно "потужно"?
-
Журналістка Bloomberg спитала Зеленського, чи не забагато влади має керівник ОП Єрмак
-
"Люди, які втомилися від марафону — вони пішли в ютуб, і знайшли там "професора Соловʼя", із путіним в холодильнику. І знаходять таку кількість непотребу, споживають цей непотреб і почали робити це ще у 2022", - українська письменниця, педагог, громадська діячка, член Національної спілки письменників України Лариса Ніцой. Ця жінка нічого не пропонує свого, а отже вихід судячі з її логіки очевидний — заборонити всім українцям доступ до мережі і тоді не буде жодних проблем. Приєднатися | WARSHAL ✙
-
покажіть будь ласка деталі для дотнетної вакансії, дякую!
-
Залежить від того, де рахувати початок)))
-
uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%96%D0%B9%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%BE-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D1%96_%D0%B2%D1%96%D0%B9%D0%BD%D0%B8