(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А ти думаєш у нас вистачить ресурсів на 10 років?
-
Без жартів, якось був колега подібний. Абсолютно рандомно міг почати розповідати за анархо-капіталізм, привід йому був не потрібен. Іноді навіть на робочих мітосах (це було в до-ремоутну еру). Його прям звільнили через якийсь час.
-
«Якщо війна затягується рік два три» Блін, звідки у людей оптимізм такий, я не бачу як вона закінчиться і через 10
-
Коли прийшов поплавати на канадський пляж
-
а чего у канады ресурсы закончатся?
-
У країн заходу вистачить
-
34-річний актор 95-го кварталу Ханумак виїхав з України в США. Актор заявив, що «нехай я буду в очах багатьох зрадником, але мій син ростиме з татком». ❤️ Підписатися | @uanova⚡️
-
згадав рофл про «нас». Колись була десь дискусія про те, чи треба захищати країну зі зброєю. І хтось кричав, що треба. Потім було питання, де він знаходиться і чи на війні в Україні. Він сказав, що він живе в сша, виїхав ще давно, і в сша захищав би свій дім.
-
www.google.com/amp/s/www.bbc.com/ukrainian/news-58224488.amp
-
Дуже смішно
-
жиза
-
а чим завершилось в Афганістані після того, як перестали постачати?
-
файно тобі, пір'я і жир дозволяють на канадських пляжах плавати 🥶
-
Ресурси країн заходу не належать Україні. Ми маємо розуміти що постачання допомоги може завершитись у будь-який момент. Мені нинішня ситуація з Україною дуже нагадує що було з Афганістаном - їм надавали допомогу а вони безбожно все розкрадали замість того щоб використовувати це у необхідних цілях, а потім в один момент це набридло і постачання допомоги зупинилось. У нас все йде покищо до такого ж результату, бо так само все розкладають, а може навіть ще й гірше.
-
В основному жир☺️ А от гостям із сонячних країн не так весело. Бачив жіночку, яка стояла у воді в шерстяній кофті 😔 По пляжу ходить чувак у пуховику і капцях на босу ногу
-
Ось місце де авто стояло😒
-
USA
-
не пам'ятаю чи було тут
-
обов'язково заголовок повинен починатися з "актор 95-го кварталу виїхав" 😁 (p.s насрать на нього, просто заголовок смішний)
-
покажи йому місце, де його чоботи стоять
23 Jan 2023, 01:02
541006/643459
6 minutes ago