(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Завдяки нашій державі більшість іноземних (і не тільки) українських інвесторів, що все ще зацікавлені в інвестиціях всередині країни, інвестують саме криптою, щоб всі регулятори ішли в одне місце
-
Звучить як це було б вигідно якби навпаки було
-
Непоняв, нашо зараз брать гроші під великий відсоток щоб закрити старий кредит під низький?
-
Доброго дня колеги.не знаю в який чат написати,то напишу сюди.Дайте пораду будь ласка що робити щоб знайти роботу qa engineer або qa tester. Опишу проблему:Після того як закінчив навчання в Україні знайшов работу qa пройшов probation period але проправав 3 місяців.Був вимушений переїхати в іншу країну.зараз в Торонто.Відповідно досвіду не багато.які шаги можна зробити щоб знайти роботу.Відповідно враховуючи мою ситуацію?
-
Всім привіт. Працюю на фул тайм роботі на компанію в Канаді, зараз почав додатково фрілансити на онлайн платформі в USA, дохід отримую в PayPal. Для реєстрації подавав ID. Питання: чи потрібно це буде подавати в податковій декларації? І якщо так, то яким чином? Дякую за відповіді!
-
А в Канаді норм практика перепродавати моб номери? Мені вже купа дзвінків і смс поступало, шукають певну людину. +з цим номером я раз випадково в інсту тої людини залогінилась (не було моєю метою, намагалася свій пароль згадати). Що це за фігня? Купувала в лакі мобайл
-
всюди так. кількість мобільних номерів обмежена і старий номер через деякий час неактивності повертають у продаж
-
Тільки мені одному здається що люди при владі термін "потужний" стали використовувати в тому сенсі що якщо потужитись то може щось хоч трохи да і вийде і то не факт.?
-
Може це твоя друга особистість
-
То ти випадково залогінилась в чужу інсту підбираючи свій пароль?)