(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а це якийсь БСшний прикол бейзмент теж враховувати в общу площу? Бо будь де я бачив площу Бейзменту ніколи не рахують
-
скібіді
-
А за день до того дзвонив мені тіпа ось я там фолдер зробив, і типу перший тест написав, і типу я мою їх писати як він хотів. Я подивився, шо то сране гуано морського їжака, і все переписав к хуям:) а саме смішне, що я вчора обговорював цей тест дизайн з менеджером і він в курсі хто це робив 😂😂😂😂
-
Коротше, історія як то працювати з каррієдами у команді. На проекті тести, чесно кажучи не дуже, я переписав їх як треба. Так цей шанувальник корів перед мітінгом ревью тестів їх перейменував, кинув у свою діректорію і намагався видати за свої. Звісно, нічо в нього не вийшло, бо мене хуй наєбеш, я з Одеси, але ж блядь :) це ж треба таким бути, трохи зло бере :))))
-
Мені цікаво шо манагер тепер буде робити знаючи шр в команді є така пєтушня. Як тепер можна взагалі нормально з ним спілкуватися чи вести справи?
-
Мовчки, він просто думає що він самий вумний, адепт istqb :) як би то була українська компанія, то ясно що робити, але тут хз:) працюємо далі, але обачніше :)
-
має сертифікат якогось найвищого рівню, я не вдавався в подробиці, але він вихвалявся мені на онбордінгу що цей сертифікат є тільки в нього і ще в 5 людей в Канаді. Я то мимо вух якось пропустив, бо я цих адептів не дуже поважаю =)