(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
За півроку майже тут вирішили нарешті вперше прибухнуть ввечері з дружиною, прикинь мій ахуй
-
О, джин моє любиме
-
Пиво вино не рахується))
-
А в мене тут просто сухий закон. Пиво вино (
-
У вас там якийсь ямі маркет хоч є, кажуть там шось може бути
-
Сьогодні шось читав, і дізнався шо існує виявляється крім london dry gin ще й American gin. Який винайшли тут, і він на смак як розбавлений звичайний. А я блін все думав спробувати aviation gin від райна рейнолдса, а він як раз представник оцього от амер джина
-
Не можу пройти мимо теми про індійських розробників. Зараз підходить до мене чувак, показує свій запит до БД, де по імейлу береться пароль з бази. Він порівнює пароль, що вводить юзер, зі значенням із БД, і воно не співпадає. Я йому кажу по-канадськи, що, напевно,БД має вже захешений пароль. А він такий - точно, це треба розшифрувати той пароль і порівняти з тим, що вводить юзер. Завіса
-
Я помітив що в місті майже всі будуть їхати в лівій на похуях. За містом же майже всі їдуть справа
-
Надо ещё в log.info() вывести чтоб потом разобраться легче было
-
І тут багато правил які поліція не інфорсить
-
Ну я про едмонтон і околиці, я в калгарі іздив один раз але вже не дуже помню як там було
-
В мене є інший співробітник-програміст, і виявилося,що він прямо каже тестувальниці, щоб вона подавалась на вакансії в інших компаніях. Навіть питав, чи вона знає, як це робити. Це чувак, що називає свій код perfect