(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Там де треба секьюрність я юзаю платний Keeper Security.
-
Ну він же варіабл тільки на млмент перегляду ставки і цей термін прописан в договорі
-
variable rate, тут не треба навіть 5 років чекати
-
Ні. Він не юзає майстер пароль для шифрування. Я юзаю його лише де мені пофігу на секьюрність.
-
До речі недавно купила сушений кавун, дуже смачно і там було повно семочек
-
what? Підвищення через variable morgage - так Переоцінка саме вартості житла - дуже сумніваюсь
-
24 символьний пароль згенерований через секьюр рандом - то вже навіть швидкий хеш неможливо підібрати, а повільний хеш ще й з сіллю...
-
Хоча ми про одне й те ж саме говоримо, поосто в різних термінах
-
Це шось попахує враками)
-
with the most popular term in Canada being 5 years
-
З variable сума яку ви платите може змінюватись кожен місяць, тоді як з fixed змінюеться при morgage renewal (зазвичай раз на 5 років в Канаді)
-
What's the difference between fixed and variable rates? With a fixed-rate mortgage, the mortgage rate and payment you make each month will stay the same for the term of your mortgage . With a variable-rate mortgage, however, the mortgage rate will change with the prime lending rate as set by your lender www.ratehub.ca/mortgage-term
-
Можеш пояснити що це значить? Пароль від Гугл аккаунта не є мастер паролем?
-
Та ну)) пива і волмарті вистачає просто
-
Ні, це private business. Там взагалі цікава модель. Будь-яка броварня може вступити в долю і володіти компанією
-
У мене таке питання, чи можна якось «покарати» лікаря, якщо він не помітив на знімку перелому пальця? Хоча його просили уважно подивитись, бо дуже на це схоже. Тепер через місяць зробили ще знімок і таки виявилось, що перелом, але, здається, що рівно вже не зростеться.
-
наче щось і міцніше було, але не памʼятаю
-
в метро в liberty village є винчик і слабоалкогольні
-
www.instagram.com/p/C9DwDJeB7bJ/?igsh=MTgyZnU4aWY3Y2Y4dw== ось список місць що працюють tl;dr: пиво, вино, та міцний алкоголь конкретного бренду (типу брендові магазини)
-
Можете всі накидуватись із запитаннями: “А що він тут сказав”, замість того, щоб уявити собі, що існують люди, що заїкаються все життя, борються із цим та досягають багато чого в політиці.
23 Jan 2023, 01:02
541514/646044
about 4 hours ago