(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не треба плутати Японію, яка зненацька атакувала Перл Харбор в союзі з нацистською Німеччиною та відмовлялася припинити війну навіть після капітуляції Німеччини, з Україною, яка захищає себе від агресивної війни на знищення та геноциду. "Примус до миру" - цей термін доречний в контексті "а чи не пизданути ядеркою по рашці, аби примусити її припинити геноцид" (звісно, що цього не буде, тому що blablabla mutually assured destruction blablabla). Цей термін НЕдоречний в контексті "рашка може пизданути по Україні" - це не "примус до миру", коли країна яка робить це, ставить собі за мету повне знищення державності, культури, мови, ідентичності і всього іншого вже протягом кількох століть. Це дуже важливо чітко розуміти. Також є й інші причини, чому це зовсім різні речі (наприклад, наявність та кількість ядерної зброї в принципі у світі), але зараз не про це.
-
а скинь свій профіль
-
І не кажи)))
-
Так він заборонив перемови з путіним а не з рашкою
-
Ну насправді не факт що після цього Україна буде готова капітулювати. А в прикладі з Японією на той момент вже все було зрозуміло з німцями.
-
мені здється що в таких розкладах на це не буде готова тільки канадська частина України
-
скоро Нью-Йорк брати будуть - о то заголовки будуть по світу в змі
-
вони ї без неї фронт рухають
-
Let me get this straight Ти взяв мінік, поїхав на ньому по пилюці, зняв це на відео (??), та не просто мінік, а кабріолет, просто шоб потім гемору більше було; заїхав на цьому на якесь озерце, назвав це оффроудом, і все, шоб замість нормального м'яса насмажити сосисок на хотдоги та запити червезою без лайма? 😱 Я жартую звісно (частково)
-
Я не можу це передбачити. Але я дивився інтерв'ю з військовим десь рік тому який розповідав про те що насправді тактична ядерка взірвана десь у полі особливо нічого не змінить.
-
Це трохи нагадало, як багато років тому я робив приблизно те саме, в такій же пилюці та на схожому озері (правда без гір), але в Синельниківському районі та на ланосі, тільки смажили м'ясо і пили якесь чилійське червоне середньої паршивості 😂 Не переймайся, правда жартую, але чогось ржу з відео в контексті твоїх траків)