(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не має сенсу воювати в тому стані як воно зараз, бо влада знищила можливість щось цим змінити. Це принципово розуміти з того що я кажу: не тому, що Україна не варта, а тому, що влада повністю знищила можливість щось досягти у війні через тотальну корупцію в системі яка знекровлює армію. Треба зупинятись і терміново міняти владу (я вважаю, що вони заслуговують на розстріл як зрадники, але ми живемо в реальному світі).
-
Я заздрю вашій дитячій простоті. По перше, корупція не завжди зводиться до "продати танк", але я не буду вдаватись в це. Головне те, що корупція в Україні відвернула союзників і тепер допомога звелася майже до мінімум чисто щоб проглянути поки зєля погодиться на перемовини.
-
Вона не допомогає, і вона не заважає
-
Це вже проблеми з логікою)
-
Коррупция помогает получается? 🫶🏻
-
На питання «чи заважає корупція воювати україні» відповідь бінарна, ні не заважає
-
Ми воюєм західною зброєю, захід казав що з тим що він передає Україні все норм і корупція не відбувається з західною зброєю. Так шо це брехня що корупція заважає перемогти в війні
-
Просто видел вакансии кросс американские. Типа ищут в сша или Канаде там. А не в США или Молдове
-
О а ще ж Сирія є де сша теж втручались
-
Муриканцам
-
Цікаво який там індекс корупції в афганістані
-
Может еще что, возможно нанять канадца им безопаснее кажется. Но я не в теме пока
-
Тут проблема в таймзоне ж
-
Мабуть корупція блокувала пакет допомоги від США