(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так розміри геть не ті в пропорціі
-
Мій меседж у тому що 1) через їх дії чи бездіяльність загинули українці, багато 2) така ідея - окно овертона в яке якось почне лізти ідея що насправді не всі росіяни погані, а от тільки ті хто підтримують війну,чи навіть тільки ті хто в ній приймав участь. І обидва пункти повна хуйня.
-
Думаю так, але лінь шукати
-
Їх куди заносити, до якої категорії?
-
Є білоруси які також від війни біжали. Знаю декілька, вони після того як виходили у себе на мітинги - були змушені біжати в Києв. А потім через короткий проміжок часу, були знову змушені біжати далі
-
та так само як і росіяни які поїхали з рф в емігрантів їх занось. для мене ті ж самі підораси
-
якщо донатять\волонтерять або ще якось допомагають зсу - тоді нормальні люди
-
Охматдит, да
-
Дитяча лікарня "Охматдит" після того, як росіяни в понеділок зранку вдарили по ній крилатими та балістичними ракетами. Рак цієї планети, який захлинеться у власному тероризмі
-
Знайомо) в Португалії теж всі чеки зберігаємо, куча макулатури вже назбиралось 🙄😅
-
I am not the first person testifying about Edward Timothy for his realness when it comes to investment,he's the best I have ever come across to,my first time investment was 4000$ US dollars and I got profits of 15100$ US dollars in 24hrs,I was so surprised because I was doubting a little bit at first but I now believe that he's worth working with,thank you so much,you can also be the next to testify @Karen_campbellfx13 @Karen_campbellfx13 👇👇👇👇👇h t.me/+w1iG1qQVFgMyMWU8 t.me/+w1iG1qQVFgMyMWU8 t.me/+w1iG1qQVFgMyMWU8 t.me/+w1iG1qQVFgMyMWU8